Ruthless
Aileden
İnfinity ve Hymera 4 saat içersinde eşitlendiler.Hedefimiz geceye kadar 150 +.
Gold rateler cidden baya düşük olmuş onu oyunda sizi rahatsız etmeden halledeceğiz iyi oyunlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz :kheart:
İnfinity ve Hymera 4 saat içersinde eşitlendiler.Hedefimiz geceye kadar 150 +.
Gold rateler cidden baya düşük olmuş onu oyunda sizi rahatsız etmeden halledeceğiz iyi oyunlar.
Evet item düşmüyo 70+ bir tane düştü banadagold rate ve drop rate aşırı düşük cidden 110 olcaz üstümüzde 5m para var ayrıca hiç item düşmedi daha
1 bakar mısınız
yok öyle gözüküyo ama öyle değil galiba midium pillerde 4k gözüküyo ama çok az gold gidiyoBuarada goldlar 1 gold yapılcak demiştiniz ama 2k hala galiba.Eğer atladıysanız haberiniz olsun
Hm anladım fake attılar yaniyok öyle gözüküyo ama öyle değil galiba midium pillerde 4k gözüküyo ama çok az gold gidiyo
fake atmak mı
Hm anladım fake attılar yani
Dilimizin olup olmaması bir şeyi değiştirmez çünkü post yollarken dilimizi kullanmıyoruz.Tamam sakinimŞu anda 179 üyemiz bu konuya göz atıyor. (55 kayıtlı üye ve 124 misafir.) Göz atanların dili yok
Full client inmiyor. Bağlanti kesildi diyor. Yada inincede tam inmiyor. Modeme reset attım olmadı. Yardım ederseniz iyi olur
Full client inmiyor. Bağlanti kesildi diyor. Yada inincede tam inmiyor. Modeme reset attım olmadı. Yardım ederseniz iyi olur
IDM ile indirin,sorunsuz.Full client inmiyor. Bağlanti kesildi diyor. Yada inincede tam inmiyor. Modeme reset attım olmadı. Yardım ederseniz iyi olur