KanyeWest
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Tem 2009
- Puanı
- 3
tercihler lys ile birlikte mi gelicek acaba bu arada ilk girişim türkçe 31 net geldi ciddi anlamda sosyal mesaj verdi ösym bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lise mezunu patron kalmadı da ondan Yeni nesil patronlar bastırıp parayı paşalar gibi özel üniversitede okuyup mezun oluyorlar
Aynen, kuzenim söyledi 1 sayfada 2 türkçe sorusu varmış, din sorularıda zormuş. Ailesi dindar biri olmasına rağmen 1 soru yapabilmiş dinden.Temel matematikte geometri soruları hariç matematik kolaydı 3 tane boşum var , fen biyoloji çok çok zordu , Türkçe deseniz "Öyle bir sormuşlar ki okurken acaba ben şimdiye kadar Türkçe mi " gördüm dedim
Din soruları Türkçe gibiydi yani verilen paragraflardan mantık yürütüosun,tanım felan yoktu yani.
Aynen, kuzenim söyledi 1 sayfada 2 türkçe sorusu varmış, din sorularıda zormuş. Ailesi dindar biri olmasına rağmen 1 soru yapabilmiş dinden.
Ne demişler g.te giren şemsiye açılmaz geçmiş olsun arkadaşlar.
abi nasıl zor diyosunuz anlamıyorum ha din soruları zordu diyo la yukarda paragraf veriyo onu yorumlıcaksın ne var bunda ?
sor soruyu :dyorumlasana bi.