• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

0-100'e İki saniyede çıkıyor :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gravity
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gravity

Yönetici
Aktiflik
K.Tarihi
14 Nis 2009
Puanı
715

Üç adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış ..

Birincisi demiş ki, ‘karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0′dan 100′e çıkıyor.’
Diğer ikisi anlamamışlar. ‘Ne aldın?’ diye sormuşlar. ‘Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu.’ diye cevap vermiş.

İkinci adam demişki, ‘Bende geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0′dan 100′e çıkan bişey almıştım.’ Hemen anlamışlar tabi ki: ‘Heey, yoksa Ferrari mi aldın?’ Adam gülümsemiş: Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de ona çok yakıştı.’demiş.

Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: ‘Peki sen ne aldın karına?’ Adam demiş ki: Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2

saniyede 0′dan 100′e çıkıyor.’ Adam lar şaşırmışlar: ‘Atıyorsun!’ Öyle bir araba olmaz ki!’
demişler,

Adam cevap vermiş:İşte bunu aldım ;
.
baskul.jpg

Geri