Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
smc ye yanı control menusunde ıken sag tıkla recive alarm diye birşey var ona tıklaarkadaslar hem yardımcı olayım.
Hemde benım sorunumu cozersenız sevınırım..
arkadaslar global manager veya machine manager.exe acılmıyorsa veya ref certificion yazıyorsa.
Fileslerin icindeki. Server.cfg deki yazan 80 ile baslayan ıp aklımda degıl. Anlarsınız zaten. Kendi ıp nız ıle degıstırınız.
Eger degıstırdıkten sonra. Machine manager gene hata verıyorsa. Acılıp dırek kapanıyorsa.
Files in icinde fix die bir dosya var. Onun ıcındekı machine manager vs yi. Fileslerin icine atınız.
Oyuna gırdıgınızde. 10 dakıka sonra hata verıyorsa agent server no xtrap. Kullanın fix adlı winrar dosyasında bulunmakta.
kendi sorunuma geleyım. Certten cıkmıyor ugraşamıyorum arkadaslar vaktım yok bılen bırı dırek cozumunu verırse sevınırım.
Foto.[ımg]http://c1303.hizliresim.com/17/7/ku8zy.png[/ımg]
db düzenlenerek çok şahane bir hale gelebılır
ben SQL 2008 R2 ile calistırdım işletim sistemim win7 ultimate 64 bitya biri söylesemi artık SQL 2008 R2 Mi SQL 2012 Expres mi hangisinde açılıyor bu dbler
-DEP Kapatmalısınarkadaşlar globalmanager machina vs açar açmaz geri kapatıyo çözümü nedir acaba :/
eyw işe yaradı-DEP Kapatmalısın
Konu AntibioticArkadaşımızın VSRO Files Sorunlar-Çözümleri Başlıklı konusundan Alıntıdır