Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birtane istegim var senden cok tatli birtane oyun karakterini yapabilirmisin?2 yıl tecrübem var ve kullandığım programlar " 3DS Max, Zbrush , Photoshop , Mudbox, XNormals, Marmoset, Topogun" ve birkaç tane daha var ama küçük programlar.
Aslında ilk başta karakter rigleyerek başlamıştım bunlarla beraber 4 yıl falan uğraşıyorum bu işlerle.
mesela üsstteki deflamingo calısmasını yapman 2 resim dahil ne kadar zamanını aldı?
Birtane istegim var senden cok tatli birtane oyun karakterini yapabilirmisin?
https://www.google.se/search?q=Teem...Y&biw=1280&bih=923&sei=1Ne4UYrEAYXGtQahpoGQAw
Teemo!
1gün derken 24 saat mi tam aç orayı epey emek isteyen bi iş sanırım hep böyle şeylere karşı meragım olmuştur ama teoride kaldım hep pratiğe geçemedimAdam akıllı ilk karakterlerim 1-2 hafta sürüyordu artık pratiklik kazandım ve 1 gün sürdü bu çalışma
Tabi istiyorsan bir sonraki çalışmamda bunu yapabilirim
Bunu yap lol forumlarina koyayim herkez guler. Cok tatliAdam akıllı ilk karakterlerim 1-2 hafta sürüyordu artık pratiklik kazandım ve 1 gün sürdü bu çalışma
Tabi istiyorsan bir sonraki çalışmamda bunu yapabilirim
ben gülürsem herkes gülür
Bunu yap lol forumlarina koyayim herkez guler. Cok tatli
Tabiki büyük emek işi, daha kapsamlı bi karakter 3 gün veya 1 hafta sürer, ben Doflamingoyu tam olarak dün öğlen başladım gece karakterin yarısı bitmişti tek saçı kalmıştı, sabah yani bu gün saçını yaptım sonra birkaç düzenleme ve render işlemleri ile birlikte 1,5 gün sürdü diyebilirim1gün derken 24 saat mi tam aç orayı epey emek isteyen bi iş sanırım hep böyle şeylere karşı meragım olmuştur ama teoride kaldım hep pratiğe geçemedim
Bunu yap lol forumlarina koyayim herkez guler. Cok tatli
oha lan ohaİşte söz verdiğim gibi
EyvallahHelal olsun serhat coştun
Dayı kasap işi ile mi meşgul ?Yenisi geldi beyler oyun karakteri ;
süperYenisi geldi beyler oyun karakteri ;
Dayı kasap işi ile mi meşgul ?
Anlaşılan oldukça iyisin bu işte. Grafik tablet kullanıyor musun ? Kullanıyorsan markası, adı nedir acaba ?
Aynen butcher
Hepsini logitech marka faremle yapıyorum
Kadir kiymet bil bak grafik islerinde bu cocugun gozunden birsey kacmaz genelde millete laf sokar. Ama seni sevmis belli
Bu arada cok guzel calismalarin ^^