Caner Sinan abiye laf etmeyelim. Saygım var ona karşı Benim garezim bi tek ardayaydı sinirimi çıkardım. Oh
Eyvallah
hmm o zaman tamam da niye uzatıyo bu arkadaş dava felan açamaz zaten onu bu arkadaşın arkasından konuşmadan önce düşünücektin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caner Sinan abiye laf etmeyelim. Saygım var ona karşı Benim garezim bi tek ardayaydı sinirimi çıkardım. Oh
Eyvallah
Caner aramızda geçeni bilmiyorsan konuşma hiç batıyor mu sana?Varnas ile benim aramda olan birşey bu.
Adamsın reyiz . Koydu noktayı.sunucunuza sizin izniniz olmadan giriş yapılıp veri çalınması ve bunun başka ortamlarda paylaşılması olmuşssa dava açıp kazanırsın. yok kendin verdiysen şifreni hiç birşey yapmazlar ola ngene sana olacak . yok adam zorla aldıysa db ni yayınlayan adama 200-300 tl ödettirirler. 2 durumdada joymaxe bildirilir sonuçta sana diyecekler neyin dbsi bu. sanada çalıntı dosya bulundurmaktan öyle bir tazminat koyarlarki hayatı unutursun. tabi joymaxe bağlı.
Ne olup olmadığını bilmiyorsan konuşma lütfen.ben yazdıklarına göre konuşuyorum arda kardeş varsa bilmediğimiz bişey anlatda ona göre konuşalım olmadı hiç konuşmayız halledersiniz siz
2. sayfayı bunu yazmak için açtım fakat zaten yazmışsın usta.sunucunuza sizin izniniz olmadan giriş yapılıp veri çalınması ve bunun başka ortamlarda paylaşılması olmuşssa dava açıp kazanırsın. yok kendin verdiysen şifreni hiç birşey yapmazlar ola ngene sana olacak . yok adam zorla aldıysa db ni yayınlayan adama 200-300 tl ödettirirler. 2 durumdada joymaxe bildirilir sonuçta sana diyecekler neyin dbsi bu. sanada çalıntı dosya bulundurmaktan öyle bir tazminat koyarlarki hayatı unutursun. tabi joymaxe bağlı.
Kilit isteğiniz red edildi.
Konu sahibinden başka kimse bu talebi isteyemez.Eğer istersen konunu taşırım.
o zaman sinan abin gelsin
çalınan emekler paylaşılsın ve yönetici'ler buna gayet rahat bır sekılde ızın versın ne guzel maxıgame be.. iyi o zaman en son aynı olur bızde paylasırız elımızdekılerı dıme karaca ?
O zaman vsro dosyalarıda paylaşılmamalıydı burada
istiyosan dbmi vereyim paylaş paylaşma diyenmi var ?
İyi o zaman hersey paylasılır benım ıcın no problem caldıgımızı cırptıgımızı paylasalım Hee sonra kımse konusmasın konu altlarında emek hırsızlıgı vs. oke...
Uyuyun gençler uyuyun siz Nyse sıkıntı yok..
lafın banaysa msnmi ekle görüşelim sen kimsin daha onu bile anlamadımUyuyun gençler uyuyun siz Nyse sıkıntı yok..
Onur, arda ile ortaksın diye serveri silmedim. Senin bana kötülüğün "hiç" dokunmadı benim de sana dokunmaz. Arda tek başına olsaydı şu an öyle bir server olmazdı piyasada yani onu söyleyeyim.Uyuyun gençler uyuyun siz Nyse sıkıntı yok..