Iyethshar
Aileden
Fırça izleri acayip belli oluyor sanırım bu resimden iş çıkmıyıcak.Ben çok denedim açıkcası bunu bile yapamadım ^^ Eline sağlık genede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırça izleri acayip belli oluyor sanırım bu resimden iş çıkmıyıcak.Ben çok denedim açıkcası bunu bile yapamadım ^^ Eline sağlık genede.
Şu resime yapılacak hiçbirşey yok![]()
Arkadaşlar bana da şimdiki imzama benzer renkli ve müzikle ilgili bir imza yapabilecek var mı ?
Kim o kötü nickten kurtardıysa artıkhmmmAynen yeni nickin güzelmiş cınım güle güle kullanro
Kim o kötü nickten kurtardıysa artıkhmmm
Kim o kötü nickten kurtardıysa artıkhmmm
Aynen yeni nickin güzelmiş cınım güle güle kullanro
Görmedim.
O değilde Kaan cümlenin sonunda ki o ünlem ne yahuNe yazsan hep sonda ünlem...
O da benim tarzım ^^
Hoş durmuyor mu ama !? Ayyy çok sevimli duruyor yaaaa![]()
Görüntü kalitesi foruma koyduğumda bozulduğu için spoilere koydum linki.Bana acaba asyalı tatlı bir kızın imzasını yapabilrmisiniz
https://www.maxigamerz.com/signaturepics/sigpic207644_38.gif bu imzadaki gibi biri olursa sevinirim pek isim bilmiyorum o yüzden ps mastere birakıyorum işi![]()
renkli cafcaflı birşey yaparsanız sevinirm uygun bir yerinde theCastor yazarsa sevinirm şimdiden teşekkürler
![]()
Bana acaba asyalı tatlı bir kızın imzasını yapabilrmisiniz
https://www.maxigamerz.com/signaturepics/sigpic207644_38.gif bu imzadaki gibi biri olursa sevinirim pek isim bilmiyorum o yüzden ps mastere birakıyorum işi![]()
renkli cafcaflı birşey yaparsanız sevinirm uygun bir yerinde theCastor yazarsa sevinirm şimdiden teşekkürler
![]()
Banada şöyle nick'e uygun imza avatar yapabilecek varmı.Kurt olsun yeterdeğişik bişeyler olursa sevinirim.
Aynen Kaya abiden sonra kimse takmadıBenim imza işini takan olmadı![]()
Aynen Kaya abiden sonra kimse takmadıHalbuki ufak bir değişiklik istemiştim sadece kaya abini yaptığı üstünde :S