Iyethshar
Aileden
Fırça izleri acayip belli oluyor sanırım bu resimden iş çıkmıyıcak.Ben çok denedim açıkcası bunu bile yapamadım ^^ Eline sağlık genede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırça izleri acayip belli oluyor sanırım bu resimden iş çıkmıyıcak.Ben çok denedim açıkcası bunu bile yapamadım ^^ Eline sağlık genede.
Şu resime yapılacak hiçbirşey yok
Arkadaşlar bana da şimdiki imzama benzer renkli ve müzikle ilgili bir imza yapabilecek var mı ?
Kim o kötü nickten kurtardıysa artıkhmmmAynen yeni nickin güzelmiş cınım güle güle kullan ro
Kim o kötü nickten kurtardıysa artıkhmmm
Kim o kötü nickten kurtardıysa artıkhmmm
Aynen yeni nickin güzelmiş cınım güle güle kullan ro
Görmedim.
O değilde Kaan cümlenin sonunda ki o ünlem ne yahu Ne yazsan hep sonda ünlem...
O da benim tarzım ^^
Hoş durmuyor mu ama !? Ayyy çok sevimli duruyor yaaaa
Görüntü kalitesi foruma koyduğumda bozulduğu için spoilere koydum linki.Bana acaba asyalı tatlı bir kızın imzasını yapabilrmisiniz
https://www.maxigamerz.com/signaturepics/sigpic207644_38.gif bu imzadaki gibi biri olursa sevinirim pek isim bilmiyorum o yüzden ps mastere birakıyorum işi renkli cafcaflı birşey yaparsanız sevinirm uygun bir yerinde theCastor yazarsa sevinirm şimdiden teşekkürler
Bana acaba asyalı tatlı bir kızın imzasını yapabilrmisiniz
https://www.maxigamerz.com/signaturepics/sigpic207644_38.gif bu imzadaki gibi biri olursa sevinirim pek isim bilmiyorum o yüzden ps mastere birakıyorum işi renkli cafcaflı birşey yaparsanız sevinirm uygun bir yerinde theCastor yazarsa sevinirm şimdiden teşekkürler
Banada şöyle nick'e uygun imza avatar yapabilecek varmı.Kurt olsun yeter değişik bişeyler olursa sevinirim.
Aynen Kaya abiden sonra kimse takmadı Halbuki ufak bir değişiklik istemiştim sadece kaya abini yaptığı üstünde :SBenim imza işini takan olmadı
Aynen Kaya abiden sonra kimse takmadı Halbuki ufak bir değişiklik istemiştim sadece kaya abini yaptığı üstünde :S