Gayet güzel ellerine sağlık avatar kaldı sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avatarın boyutlarını bilmiyorum sen biliyorsan ayalarım 10 saniyelik iş
Beyler bana avatar yapabilicek varmı
Değişik birşey istiyorum , renkli ve kaliteli :shm:
Tam belirteydin eyiydi tam gaza geldim kendime yaptığımı beğendim diye sanada yaparam söylede yada bir resim felan at
Ya aslında istediğim şeyi bende bulamadım , değişik ve renki birşey istiyorum
Fıstık yeşili, turkuaz renkleri ağır basani ilgi çekici
Reyis eywallah fakat bu ne ya
Bir isteğim olacak ;
Bana 474x75 boyutunda ; gölgeli,yeşil,3d yazı, arkası siyah ve beyaz 2 tane. Etrafına zevkinize göre efekt ler verebilirsiniz
Örnek effect :
Örnek 3d yazı :
Tabi bizde düz gözükmesi lazım eğik değil
Yazı : Design Technology ve birde icon 256x256 olacak o da. Arkası Yeşil yuvarlak içi boş. İçinde de DT yazacak 3 Boyutlu gölgeli gene
Yardım edenlere sonsuz teşekkürler...
Arkadaşlar bana da şimdiki imzama benzer renkli ve müzikle ilgili bir imza yapabilecek var mı ?
Bir isteğim olacak ;
Bana 474x75 boyutunda ; gölgeli,yeşil,3d yazı, arkası siyah ve beyaz 2 tane. Etrafına zevkinize göre efekt ler verebilirsiniz
Örnek effect :
Örnek 3d yazı :
Tabi bizde düz gözükmesi lazım eğik değil
Yazı : Design Technology ve birde icon 256x256 olacak o da. Arkası Yeşil yuvarlak içi boş. İçinde de DT yazacak 3 Boyutlu gölgeli gene
Yardım edenlere sonsuz teşekkürler...
Bana animeli bir avatar yapamısınız U.F yazsın küçük biryerde de kırmızı harflerle.Şimdiden teşekkürler...
Elimde bu vardı Doruk ^^
Rca etsem arkadaşa başka imza yapsan !? Zaten bir imzada kullanılmıştı, sitede aynı karakterin tekrar etmesi hoş olmaz ^^'