Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mübarek sen kendini yönetici sandın heralde bunlar boyutu sana fazla büyük değil mi
beyler biri şu gifi ufaltıp boyutlandırabılır mı ben yaptım fakat olmadı hareketsız kaldı gif
----------
sunuda ımza yapıcam bı el atsanız
beyler biri şu gifi ufaltıp boyutlandırabılır mı ben yaptım fakat olmadı hareketsız kaldı gif
----------
Ama istersen çekiklerden bir imza yapabilirim sana
----------
Bu resim için imza isteğinde bulunmuştum rica etsem bir bakar mısın ?
Şu resmin içinde olduğu üsüne CnyTGnD yazan bir imza yapar mısınız ?
yapar mısın bro ya bayılıyorum su asyalı kızlaraAma istersen çekiklerden bir imza yapabilirim sana
koyduktan sonra fark ettim bende normal üye olduğun için sende daha düşük max boyut bende çalışıyor ama koyduğum gif denedimyapar mısın bro ya bayılıyorum su asyalı kızlara
----------
bu gif gene calısmadı
ikisininde olması için mod olman lazım anca öyle koyarsın çok yüksek boyutlar bunlar
----------
istersen kullanabılırsın bro sıkıntı olmaz ben zaten kullanamıyorumkoyduktan sonra fark ettim bende normal üye olduğun için sende daha düşük max boyut bende çalışıyor ama koyduğum gif denedim
kucultsek bu seferde goruntuler berbat olur zaten calısmadı denedımikisininde olması için mod olman lazım anca öyle koyarsın çok yüksek boyutlar bunlar
istersen kullanabılırsın bro sıkıntı olmaz ben zaten kullanamıyorum
----------
kucultsek bu seferde goruntuler berbat olur zaten calısmadı denedım
yapamıyorum kı boyutları zor ayarladım oda calısmadı zaten pcde calısıyor sıteye yukleyınce bozuluyorbak naparsın biliyonmu imzanın en alt satırını kes boyutları azcık küçült belki olur
yapar mısın bro ya bayılıyorum su asyalı kızlara
öngürülen boyutu geçtiği için sistem otomatik olarak gif'i jpg'ye çeviriyor bozulmuyor yani gözünü seveyim vip üyeliğin avatarı kullanabilirsin dediğin için teşekkürler uzun süre yui avatar-imza takılacağım değiştirsemde yine yui ile ilgili olacak bu arada yui ile ilgili bir imza yapacak biri olursa yok demem bu arada :fky:yapamıyorum kı boyutları zor ayarladım oda calısmadı zaten pcde calısıyor sıteye yukleyınce bozuluyor
İmza ;
cok saolasın kardesım hemen kullanayım bunları ellerıne saglık cok guzel olmus ıkısıde
----------
ohh guzel oldu