binboa41
Daimi Üye
bunu neyın ıcıne alcaktık ya kodu yazar mısınız [SIGPIC]............[SIGPIC] yapıom btek lınk cıkıo resmın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu neyın ıcıne alcaktık ya kodu yazar mısınız [SIGPIC]............[SIGPIC] yapıom btek lınk cıkıo resmın
linki girincede oluyor bizzat denemiştim beytoBilgisayarına indir resmi siteye yükle sonra imzaya resim ekle buttonunu kullan böyle resim gözükmez.
linki buraya yapıştırmayı denedinmi?
tmm kardesım eyw bılgılendırme ıcınBilgisayarına indir resmi siteye yükle sonra imzaya resim ekle buttonunu kullan böyle resim gözükmez.
saolasın kardesım bılgılendrme ıcınlinki girincede oluyor bizzat denemiştim beyto
linki buraya yapıştırmayı denedinmi?
tmm kardesım eyw bılgılendırme ıcın
----------
saolasın kardesım bılgılendrme ıcın
Mühkemmel imzalar var ellerinize sağlık bana 1 Tane avatar ve imza yapabilirmisiniz bu Emma watson la
imza guzelmıs
aaa sende ızmıt derıncedensın bende tütünçiftlik kardesm su japon kızlardan bı avatar yapabılır mısın ya suankı avatarım guzelde resım renklerı braz solgun gıbı bı el atıversenHemşeriyiz lafımı olur kardeşim ispis
aaa sende ızmıt derıncedensın bende tütünçiftlik kardesm su japon kızlardan bı avatar yapabılır mısın ya suankı avatarım guzelde resım renklerı braz solgun gıbı bı el atıversen
arkadasa yaptıklarınBağa mı didin ? :fky:
saolasın smdıden ellerıne saglıkTabii ki hemşerim ayıp ettin :'(
aaa sende ızmıt derıncedensın bende tütünçiftlik kardesm su japon kızlardan bı avatar yapabılır mısın ya suankı avatarım guzelde resım renklerı braz solgun gıbı bı el atıversen
Buda yazısız hãli resim güzelse sen değiştirirsin
Yok teşekkürler saol ama resim güzel değil tatlı olması lazım tatlı derken çekici yani anladın yani
aynen cok guzellermıs tuttum bunları
Valla elimden bunlar geldi hemşerim yarın daha kapsamlı bir arama yapıp yollarım sana :'(
Adamın dibisin son bir dileğim mutlu ol yeter şaka şaka damaqemaster yazıyor ya o nun başındaki d yi D yani büyük yapabilirmisin şu 1. ninNormal hâli,parlak hâli ve derinleştirilmiş hâlini yaptım.Beğenirsen buyur kullan.