DeePBLaCK
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 7 Tem 2010
- Puanı
- 6
Banada anime li avatar & imza yapabielcek varmı kafanıza göre takılın yapan arkadaşa teşekkürler şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamda ben şakasını söyledim bunu zaten bunu bi kaç arkadaş söyledi bana tekrara ne gerek var ?
Üyelerin yaptığı açıklamayla bizim yaptığımız açıklamalar bir tutmuyor maalesef. Tekrara gerek duymadım ilk yorumumda açıkladım zaten.
Sen diyosun ya bir tutmadı için diye sordum ben kendisine boyutu çok büyük olduğu için koymadı, ben üyeye değil arkadaşım sayılır The Bright'e sormuştum yinede ilgin için sağol.
Onla olan konuşmanı bilmiyorum , biliyorsan da söylememen gerekir madem. Fakat yönetime bir daha tersleme ile konuşma uyarım olsun. Herkes böyle atıyor atıyor birşey demiyoruz diye üste çıkılıyoruz.
Atar yapan kim sen başlattın kardeş ben filmimi izliyodum aradada yorumlara bakıyorum xlosslada uğraştım biraz okadar burda atarlanma görüyorsan postumu sil yeterli.
Ben bayıldım ona kaan.
Ben sana diğer üyelerden bir fakrın olmadığını olmak istersen "vip" satın alcağını belirtcektim 2.ci yorumumda. Dediğin aynen şu ; Tamamda ben şakasını söyledim bunu zaten bunu bi kaç arkadaş söyledi bana tekrara ne gerek var ?
diyorsun. Kelimelere dikkat et bakalım.
Anlatamıyorumki sana , bende biliyorum oyunda arkadaşlara sordum vip alman gerek $5'a diye sonra forumdan sordum bi kaç kişiye onlarda boyutları büyük ve koymak için vip alman lazım denildi buraya yorum attım boyutunu ayarlarmısınız diye arkadaşlarda yorum attı sonra xloos denedi bende uğraştım biraz onunla sonra sen tekrar ettin zaten bildiğim için gereksiz boş yere tekrar ettiğin için tekrara ne gerek var dedim eğer bu atar oluyorsa bundan sonra yorum filan atmicam hiç bir konuya.
İnsanlık hali görmemiş olabilir , tekrar etmek sizi uyarmak bizim görevimiz. Senin bunu anlayışla karşılaman hatta tüm üyelerin yapması gerekir fakat senin yaptığın tersleme sana yakışan bir durum değil. Umarım bir daha denk olmaz.
Avatarı yarın yapayimBanada anime li avatar & imza yapabielcek varmı kafanıza göre takılın yapan arkadaşa teşekkürler şimdiden
Çok teşekkürler yeni gördümAvatarı yarın yapayim
Çok teşekkürler yeni gördüm
Önemli değil
Bu da avatar ;
İmza ile avatar uyumlu olsun diye imzayı kırpıp yaptım avatarı
Boyut büyük gelirse veya beğenmezsen yaz buraya hallederiz
İmzadan kırptım vallaha bir yerden çalmadımO Avatarı Eflin kullanıyor :'(
photoshop günü bitti sildim sinirden zor birşey değil o, yükleyince yaparım Cüneyt ^^Şu resmin içinde olduğu üsüne CnyTGnD yazan bir imza yapar mısınız ?
Şu resmin içinde olduğu üsüne CnyTGnD yazan bir imza yapar mısınız ?
al kardeşim