Gayet güzel ellerine sağlık avatar kaldı sadece

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avatarın boyutlarını bilmiyorum sen biliyorsan ayalarım 10 saniyelik iş![]()
Beyler bana avatar yapabilicek varmı
Değişik birşey istiyorum , renkli ve kaliteli :shm:
Tam belirteydin eyiydi tam gaza geldim kendime yaptığımı beğendim diye sanada yaparam söylede yada bir resim felan at![]()
Ya aslında istediğim şeyi bende bulamadım , değişik ve renki birşey istiyorum
Fıstık yeşili, turkuaz renkleri ağır basani ilgi çekici![]()
Reyis eywallah fakat bu ne ya![]()
Bir isteğim olacak ;
Bana 474x75 boyutunda ; gölgeli,yeşil,3d yazı, arkası siyah ve beyaz 2 tane. Etrafına zevkinize göre efekt ler verebilirsiniz
Örnek effect :
![]()
Örnek 3d yazı :
![]()
Tabi bizde düz gözükmesi lazım eğik değil
Yazı : Design Technology ve birde icon 256x256 olacak o da. Arkası Yeşil yuvarlak içi boş. İçinde de DT yazacak3 Boyutlu gölgeli gene
Yardım edenlere sonsuz teşekkürler...
Arkadaşlar bana da şimdiki imzama benzer renkli ve müzikle ilgili bir imza yapabilecek var mı ?
Bir isteğim olacak ;
Bana 474x75 boyutunda ; gölgeli,yeşil,3d yazı, arkası siyah ve beyaz 2 tane. Etrafına zevkinize göre efekt ler verebilirsiniz
Örnek effect :
![]()
Örnek 3d yazı :
![]()
Tabi bizde düz gözükmesi lazım eğik değil
Yazı : Design Technology ve birde icon 256x256 olacak o da. Arkası Yeşil yuvarlak içi boş. İçinde de DT yazacak3 Boyutlu gölgeli gene
Yardım edenlere sonsuz teşekkürler...
Bana animeli bir avatar yapamısınız U.F yazsın küçük biryerde de kırmızı harflerle.Şimdiden teşekkürler...
![]()
Elimde bu vardı Doruk ^^
Rca etsem arkadaşa başka imza yapsan !? Zaten bir imzada kullanılmıştı, sitede aynı karakterin tekrar etmesi hoş olmaz ^^'