Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinizede teşekkür ederim harikasınız beyler
Dediklerinin hepsi alakasız "Zeyd" herkes zaman boş oldukça yapabiliyor bu sana denk gelmiş olabilir.
tamam hakan o zaman başka imza isteyelim
Arkadaşlar
Arka planı Zevke göre seçip
Adventurous ve Zeyd ACAR yazarmısınız Gif li olursa sevinirim birde güzel bir avatar
eğer avatar koleksiyonunuz var ise dosya halinde upload edip lınk verırmısınız arasından seçebilirim
tamam hakan o zaman başka imza isteyelim
Arkadaşlar
Arka planı Zevke göre seçip
Adventurous ve Zeyd ACAR yazarmısınız Gif li olursa sevinirim birde güzel bir avatar
eğer avatar koleksiyonunuz var ise dosya halinde upload edip lınk verırmısınız arasından seçebilirim
Buyur kardeşim
İkinizede Teşekkürler ederimde arka plan oyun tercihim değil belirtmedim özür dilerim
zevke bırakmıştım ama öyle çocuksu şeyler değil daha çok gerçekde göze hoş gelebilecek görüntülerin üzerine
KadeRukawa imzada yazdığın Adventurous yazısınının font u güzelmiş
İkinizede Teşekkürler ederimde arka plan oyun tercihim değil belirtmedim özür dilerim
zevke bırakmıştım ama öyle çocuksu şeyler değil daha çok gerçekde göze hoş gelebilecek görüntülerin üzerine
KadeRukawa imzada yazdığın Adventurous yazısınının font u güzelmiş
buyur zeyd abi
Ps ye yeni başladım ilk denemem umarım beğenirsin..bana gta ıv la ilgili çok güzel ve deişik bi imza tasarlaya bilirmisinz ve bide avatar yaparsanız çok sevinirim
Ps ye yeni başladım ilk denemem umarım beğenirsin..
Lan ps master kardeşler banada call of duty mw2 den ghost'dan bi avatar yapsanıza conconlar.
[sıze=3]daha o kadar profesyonel olamadık malesef bununla idare ediceksin:d[/sıze]