Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyur kardeşimSabahtan beri yeni PS Mastera ö.m atıyorum cevap verdiği yok adamın ya..Bir avatar istiyorum imzama uygun bir şey olursa iyi olur,yada zenci basketbolcu bir adamın avatarıda olsa olur,sağolun.
Buyur
teşekür ederim bir tanede avatar istiyebilirmiyim cok fazla oldum ama şimdiden teşekürler
Bayadır ellemedim avatar&imzayı değiştirelim bi Yaparsanız tabiki.. Şimdiden teşekkürler
*Kadın ve öndeki amblem alınıcak öndeki yerde (Red Alert Sembolünün yerine ) renk farketmez (Zevkinize bırakıyorum:shm SnowSlave* Yazıcak
Imza
* Farklı fontta akan kan tarzında SnowSlave* (Sağ tarafa) Rengi tekrar sizde Siyah çevresi beyaz hoş olur gibime geldi
Çok teşekkürler fakat bu ortadaki beyazı değiştirebilir miyiz? Bide avatarı sağdaki direkt yüzünden şekil bir şey yapsak
Buyur kardeşim umarım beğenirsin
Çok teşekkürler fakat bu ortadaki beyazı değiştirebilir miyiz? Bide avatarı sağdaki direkt yüzünden şekil bir şey yapsak
Yani imzadaki 3 resimde bu en sağdaki sadece yüzü şeklindeki resimlerden oluşursa çok mutlu olurum Birde avatar sağdaki yüzüyle alakalı olursa ortadaki beyaz pek olmamış.
----------
Mesela bu imza süper olmuş bu tarz olabilir
Ben bi güncelliyim yeni imza lazım
Dogo argentina ( köpek türü ) resimli bir imza üstünde OsmanGazi yazabilir.
Varsa bide avatar.
Öhm Öhm.. :kheart:Bana da garfield ile ilgili bi avatar yapabilir msiniz ?
Mümkünse üzerinde nickim YAZMASIN