Thaiberium
Aileden
TimeWarnerTM ismi geçen silkroadla ilgili avatar ve imza yaparsanız çok memnun kalırım ve şimdiden çok teşekkür ederim acele olursa çok sevinirim beyler
İmza ;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TimeWarnerTM ismi geçen silkroadla ilgili avatar ve imza yaparsanız çok memnun kalırım ve şimdiden çok teşekkür ederim acele olursa çok sevinirim beyler
çok teşekkür ederim daha güzel olmuşKendimi kaptırdığım bir çalışma oldu daha sonra kendimi burda buldum
avril lavigne olan üzerinde avatar ve imza yapabilirmisiniz imzanın üzerinde maxilife ve [R]Merv yazabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkür ederim
Güzel bir avatar arıyorum, kız resmi de olabilir normalde olabilir. Nickime yaraşır olsun.
avril lavigne olan üzerinde avatar ve imza yapabilirmisiniz imzanın üzerinde maxilife ve [R]Merv yazabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkür ederim
κѓдĽ;1875488' Alıntı:
Bu H harfi ve kalpi 3 D oluyo sanırım o şekilde şeffaf yapmanızı istiyorum , yani arkası boş olsun logo yapmam lazımda başka bi oyunda bu büyüklükte ve ikisindende bi tane 16 x 12 yapabilirseniz çok sevinirim teşekkürler. Başka H harfi varsa yapabiliceğniz güzel oda olur.
Bi normal boyut bide 16 x 12 istiyorum ikisindende teşekkürler
uygun boyutlara getirdim.http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2011/286/a/d/skrillex_by_sharzn-d4cpzb5.png
Şurda Freshness yazan yere Check yazabilecek bi gönüllü var mı? Skrillex yazısı kalsın
----------
İmza
Maxilife benim banlanan nickim adamın adı maxlife
----------
Biri Banada Yapabilirmi Avril Lavigne nin imzasını *Maxilife Yazacak Ama Çok Aso Birşey Olsun
Birde Avatar İstiyorum Avrilden veya SNSD'den Kim Tae Yeon 2 sinden Bri
Bir avatar ve imza isteğinde bulunacaktım
avatarım: W: 140 H: 180 Boyutunda SNSD'den Kim Tae-Yeon veya Britney Spears Olabilir
imzam ise Britney Spears'ın Güzel Bir Gif'i veya PNG'Si olabilir imzamın ve avatarımın üzerinde nickim yazarsa sevinirim
İmza