Dantevicious
Aileden
Şu imzaya benzer yada şuanki imzama benzer bir imza yapılmasını istiyorum.Üstünde Eien* yazacak , rengi fark etmez fakat belirgin olsun.
Teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu imzaya benzer yada şuanki imzama benzer bir imza yapılmasını istiyorum.Üstünde Eien* yazacak , rengi fark etmez fakat belirgin olsun.
Teşekkürler.
Merhaba, kendime özel olacak şekilde bir avatar ve imza arıyorum. Sizlerden tek istediğim avatar içeriğinin kız resmi olmaması.. Tasarımı dilediğinizce kendiniz yapın (avatar ve imza birbirine uyumlu da olabilir,uyumsuz da..)
İmza bunun gibi olabilir, üstünde birşey yazmasın arabalı güzel birşeyler de olabilir imza olarak. Avatar ise kafanıza göre yapın, bayan resmi olmasın..
Buyur Deniz
# Avatara gelince bir kategori belirtirsen yardımcı olurum.
Bro Acil Lazım Biraz Hızlı Olursan Kusura Bakma
Avatar için ise DarkLight'in gibi egzotik birşeyler istiyorum ;
Profil bilgileri: DarkLight - MaxiGame Online Game Platform
Bu tür imzalar için " https://www.maxigamerz.com/f466/hazir-imza-yapimi-171465/ " konuya bakınız. Daha güzel imzalarıda bulabilirsiniz zaten dikkat ediyorum son zamanlarda herkes buradan bakıyor :/
Şu üç resmin üstünede Screwy yazılmasını istiyorum , eğer beğendiğin güzel renkler olursa,renklendirme yapabilirsin.Mümkünse belli olan bir yazı olsun.Birde bunlara uygun bir avatar yada kendi beğendiğiniz bir avatar olursa iyi olur.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Şu üç resmin üstünede Screwy yazılmasını istiyorum , eğer beğendiğin güzel renkler olursa,renklendirme yapabilirsin.Mümkünse belli olan bir yazı olsun.Birde bunlara uygun bir avatar yada kendi beğendiğiniz bir avatar olursa iyi olur.Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Ellerine sağlık hangisini koyacağımı şaşırdım
Bana FCB li bir avatar yapabilecek varmı futbolcular olmasın boyutuda ince uzun olsun
Avatar için DarkLight'in gibi egzotik birşeyler istiyorum ;
Profil bilgileri: DarkLight - MaxiGame Online Game Platform