• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

31 yaşındayım ben bebelik günlerimi hatırlamıyorum ama sanırım farkında olmasamda o zamanlarda Beşiktaşlıydım.Yani 31 yıllık bir beşiktaş sevgimiz mevcut.Onurlıyuz grurluyuz ama uzun zmandır şampiyon değiliz :(

2 tane amatör imza denedim daha yeniyim imza konusunda :)

Z3KgA.png

ExfF6.png

Mesajından ilham aldım :D

Buyur Abi SakaryaSporlu Olanlar Adamı 3 Renk Yapamadım...Bozuyordu Bu İş Görür Umarım...

1.Resim
4wf5n.png

2.Resim

4wf8x.png

3.Resim

4wfdc.png

Buda İçime Sinmeyerek Yaptığım Resim

4wf9n.png

Yorumlarına Talibim Abi
Beğenmediğin Taraflarını Yine Söyleyebilirsin Değiştirmeye Çalışırım :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bana Alessandra ambrosio ile ilgili yaparmısın 900-600 boyutunda bir resim yaparmısın yazı kullanmassan iyi olur :)
Ayrıca böyle 2boyutlu gibi yapıyorlar.Yani dışarı çıartıyorlar resmi neyse zevine kalmış teşekkürler...

Kardeş İmza Olarakmı Kullanıcaksın.

900-600 Demişinde Banlanırsın.İmza Boyutu 500x200 Oluyo Bilgi Ver Ona Göre Yapıyım Masaüstünde Felanmı Kullancan ?

Buyur Abi SakaryaSporlu Olanlar Adamı 3 Renk Yapamadım...Bozuyordu Bu İş Görür Umarım...

1.Resim
4wf5n.png

2.Resim

4wf8x.png

3.Resim

4wfdc.png

Buda İçime Sinmeyerek Yaptığım Resim

4wf9n.png

Yorumlarına Talibim Abi
Beğenmediğin Taraflarını Yine Söyleyebilirsin Değiştirmeye Çalışırım :)

Kendi Yazımı Alıntı Yapıyorum :D

Evet Abi Ne Düşünüyorsun...İş Varmı Bende :D

Arkadaşlar

140x180 boyutunda bir avatar istiyorum. (Fantastik , veya Modeller olabilir bkz (Emma Watson)

Beklemedeyim.

Masaüstü için istemiştim ? İmza için yapınca büyütünce bulanılaşıyor ö.m ile gönder bi imza yap bide büyüğünü 2sinide kullanıcam.

4wsmu.gif

4wsn2.gif

JPG HALİ

4wsnj.jpg

GIF Hali

4wsp1.gif

son 2 resim kurallara uygunmu tam bilmiyorum....

Eklememi İstediğin Bölümler Varsa Söylersin...Bulabildiğim Ve Kurallara Uyan Resimler bunlar...Ne İstediğini Açıkca Belirtirsen Ekleme Veya Düzeltme Yaparım.

----------

Arkadaşlar

140x180 boyutunda bir avatar istiyorum. (Fantastik , veya Modeller olabilir bkz (Emma Watson)

Beklemedeyim.

Kardeşim Bana Bir aç Resim Verirsen Daha İyi Olur.

Olmadı Nasıl Bişiler İSTEDİĞİNİ yazsan Yeter Yazı Nasıl Olsun Renk Kaydırıyımmı Falan Filan.

Geri