Thaiberium
Aileden
İlk öyle istemiştim zaten sen yanlış anlamışsın fontu gösterdim üstelik
Al bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk öyle istemiştim zaten sen yanlış anlamışsın fontu gösterdim üstelik
Katy Perry'nin çok çok çok güzel bir avatar, birde imza'sını istiyorum yapacak arkadaş özenirse çok memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bana BlackStyle ( Hakan Abi ) ' ninki gibi bir imza yaparmısınız . Bide böyle güzel avatar istiyorum . Örneğin ; Ruthless'inki gibi .
Arkadaşlar bana BlackStyle ( Hakan Abi ) ' ninki gibi bir imza yaparmısınız . Bide böyle güzel avatar istiyorum . Örneğin ; Ruthless'inki gibi .
Bir imza ve avatar'a ihtiyacım var
Rus güzellerinden olursa süper olur Hem nickimede uyar
Yapan olursa özel mesaj ile gönderebilirse minnettar olurum
TamamdırBir imza ve avatar'a ihtiyacım var
Rus güzellerinden olursa süper olur Hem nickimede uyar
Yapan olursa özel mesaj ile gönderebilirse minnettar olurum
Tamamdır
Bi İsim Versen Daha İyi Yardımcı Olurum
AvatarArkadaşlar benimde bir imza ve avatara ihtiyacım var. Vikki Blows'un herhangi bir resminden bir imza istiyorum imzanın sağ alt köşesinde ismim yazarsa sevinirim. Avatar resminide Vikki Blows olmak şartıyla seçimi size bırakıyorum yaparsanız sevinirim
çok kötü olmuş bu kadın nedir yaEyvallah sağolasın benimde eksi nick DynasTy'di değiştirmeden önce verdim teşekkürü
AvatarMüge Boz resmiyle bir avatar ve Müge Boz tabanlı imza istiyorum yapacak olana şimdiden teşekkür ediyorum (İmzanın üstünde nickim olacak)
İmza