yalarun yutarun up beyler bilgilerinizi paylaşın anadolu vs meslek lisesisbs deki ingilizce sadece sbs yi ilgilendirir benim kast ettiğim orta ve üstü düzey dil bilmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalarun yutarun up beyler bilgilerinizi paylaşın anadolu vs meslek lisesisbs deki ingilizce sadece sbs yi ilgilendirir benim kast ettiğim orta ve üstü düzey dil bilmek
Senin SBS'de öğrendiklerin üniversite'de kullanacağın ingilizce yanında hiçbirşey. Birde Bilgisayar Mühendisliği okuyacaksın. Bu bölümlerin neredeyse bütün terimleri ingilizcedir. İngilizcen ne kadar iyiyse bu bölümde yapacağın hata payın o kadar azalır. :ent
yalarun yutarun up beyler bilgilerinizi paylaşın anadolu vs meslek lisesi
Bende böyle bir şey istiyorum ne dil anlatımmış ne türk edebiyatıymış biyoloji fln direk konuya gir abiBenimki Kız Teknik Ve Anadolu Meslek Lisesi Asten Kız Meslek Ama Çok Az Kişi Olsakta Erkek Varız 600'e 100 Gibi Ama Olsun
Ve Bizim Branş Web Tasarım 10. Sınıf : Donanım , Yazılım , Temel Elektronik 11. Sınıf :Aspx.net , Grafik Ve Tasarım 12. Sıınf : 24 Saat İşletme (Ücretli Staj) Ve Php Görüyoruz
Emin olun ki bir şeyler öğrenip , kendilerini geliştirip bir yere gelmek isteyen insanlar Anadolu Teknik Lisesinden mezun olup çok iyi yerlere gidebilir.
Gitmeyen insanların yorum yapmayıp bir şeyler sallaması hiç hoş değil ; ki kendi adıma konuşacak olursam 10.Sınıf Anadolu Teknik Lisesi , Bilişim Teknolojileri öğrencisiyim;
Ne kimseye bulaşırım ne de sıkıntı çekerim kimseye uymazsın , hedefini belirlersin kimse seni şaşırtamaz , ki hedefim de belli. Küçükte düşünmüyorum...
Hele ki Programlama olsun ve bölüme yatkın olursanız hocaların gözüne daha rahat girip güzel performans notları alırsınız ve sizi oldukça teşvik ediyorlar. Buradan çıkıpta bir şey olamama gibi bir şansın asla yok.
Atıp tutan arkadaşlara diyorum..
Notlarıma gelecek olursak;
Fizik 79 , Coğrafya 70 , daha girilmeyenler...
Doğru Çok Güzel Bende Anadolu Teknik Lisesine Gidiyorum Ama Burada Söylemek İsterim Yazılıdaki Notlarla YGS Sorularını Aynı Tutmamalıyız Matematikde Yazılıdan 100 Alan Bir Öğrenci Bile 10 Net Çıkartamayabiliyor. Bu Yüzden Yazılı Notlarına Pek Güvenmiyorum.
Tabiki maksatım onları aynı tutmak değil ; Hedefim var , ve kesinlikle gidicem yani çıkarı yok.
Şunu da ekliyeyim Anadolu Teknik Lisesine giden bir insan asla açıkta kalmaz , Anadolu'da ne görüyorsan burdada aynısını ve kat be kat fazlasını görüyorsunuz inanın. Üstüne üstün , gittiğiniz okulun öğretmen kalitesi benim ki gibi yüksek ise . Mis gibi bir okuldasınız.
Sanırım ikimizin okulların kalitesi farklı. Bizim okulda (ATL) kültür derslerine pek yoğunlaşma olmuyordu. Derslerin en basit konularını çalıştırıyorlardı. Çünkü tüm haftamız bölüm derslerine ayrılmıştı resmen. Normal bir anadolu lisesinde gördüğün konuların yarısını Meslek liselerinde zor görürsün belki. Çünkü hafta da en az 10 saat bölüm dersi veriyorlar. 10'da 13 saat, 11'de 16 saat, 12'de 16-18 saat arası bölüm dersi görmüştüm ben. :ent
Dip Not; Elektrik-Elektronik Teknolojileri Haberleşme Teknolojileri okudum. Bu bölümde okuyanlar ne biçim eziyet olduğunu anlarlar sanırım.
Anadolu lisesinde adam akıllı okuyup adam akıllı sınava hazırlan meslek liselinde öğrendiklerin hiç bir işe yaramaz üniversiteye girmen için yok beni şu üniye 2 yıllık alıcaklar diye kendi heba etme otur çalış!!!!!!!!!
%100 anadolu lisesi diyorum ben meslek lisesiyim daha kolay mühendis olurum falan yalan hikaye...meslek lisesinden mtokla gidersin ondada imza yetkisi falan olmuyomuş galiba..ayrıca mühendislik için matematik lazım meslek lisesindede matematik öğretemiyolar..
galiba? o zaman neden onlarada mühendis desinler ikisindede aynı yetkiler var merak etme ayrıca mtokdan okuyanlar daha bilgili çünkü uygulayarak görüyorlar herşeyi%100 anadolu lisesi diyorum ben meslek lisesiyim daha kolay mühendis olurum falan yalan hikaye...meslek lisesinden mtokla gidersin ondada imza yetkisi falan olmuyomuş galiba..ayrıca mühendislik için matematik lazım meslek lisesindede matematik öğretemiyolar..
%100 anadolu lisesi diyorum ben meslek lisesiyim daha kolay mühendis olurum falan yalan hikaye...meslek lisesinden mtokla gidersin ondada imza yetkisi falan olmuyomuş galiba..ayrıca mühendislik için matematik lazım meslek lisesindede matematik öğretemiyolar..