Kehanetmi ben açilcak servere 7-8 büyük guild 4-5 union gidicek biliyorum ? Sorunun ne biliyormusun eleştirye ön görüşe kapalisin serverini şişirme olduğunu x10 carlarla dolu olduğunu bilmiyen varmi ? forum sahibiyim asarim keserim kafasindasin sen şişirmeye devam et arap serverlara laf at
Senin sorunun ne biliyor musun birilerinin bi tarafını yalayıp yaranacağım diye durduk yere gelip bana kafayı takıyorsun o da yetmezmiş gibi yalanlar ve iftiralar atıyorsun. Benim sorunlarımı dert edeceğine önce çarpık beyinini, düşüncelerini ve insanlığını düzeltmeye bak. Kendi bağımsızlığından mahrum, başkalarının gazı veya rüşvetleri ile gelip bana laf sokmaya çalışacak aciz ve gereksiz birinden akıl alacak değilim. Ben eleştiriye açığım ama yalana ve iftiraya açık değilim, serverimizde proxy ile girenler var zaten bunu kendimde söylüyorum ve bunun engellenemeyeceğini her fırsatta dile getiriyorum benim söylediğim şeyleri gizli ve önemli birşeylermiş gibi ortalık yerde papağan gibi yazıp durunca bana laf sokmuş mu oluyorsun? Egonu mu tatmin etmiş oluyorsun, öyle düşünüyorsan git bir psikiyatriste görün mental sorunların olduğunu gösterir bu.
Şişirmeymiş.... Zaten server şişirme diye serverin başında kasacak yer bulamıyoruz ek slot ekleyin diye binlerce konu açılıyordu değil mi, Allah'ın size verdiği beyni ne için kullanıyorsunuz anlamadım üzerine oturmak için mi? Bir tane mantıklı şey söyleyemiyor ve 2 düzgün anlam ifade eden kelimeyi bir araya getiremiyorsunuz. Maxigame in ne ihtiyacı var senin bu saçmaladığın şeylere? Bunu yapan o yalakalığını yaptığın server sahipleri herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz velet seni!!!
Benim ne arap serverleri ne de yerli serverlar ile bir derdim ve düşmanlığım yok, cronostaki olayı halen algılayamadıysan jetonun 4 köşeli ise son bir kez daha yazayım, benim dert yakındığım şey şu idi: Türk server sahipleri en ufak bir hata ve yanlış yaptığında yerden yere vuruluyorlar hiç anlayış gösterilmiyor ama bunu yabancılar yapınca onlar en iyisini bilir, en doğrusunu bilir diyip toz dahi kondurmuyorsunuz. Benim sitemim serverin kendisine veya sahibine değil yalaka iki yüzlü Türk oyunculara idi, senin gibi boş beleş adamlara idi bunu o kalın kafana sok.
Ve eğer eleştiriye kapalı olsaydım asarım keserim edasında olsaydım bu konuyu açıp kimseden görüş almazdım kendi bilgiğimi uygular keyfime bakardım. Sallayıp duracaksanız bari mantık çerçevesinde sallayın gelip böyle kendinizi rezil kepaze etmeyin.
Şimdi git o bi tarafını yaladığın guild masterine Maxigamede şöyle böyle dedim diye banlandım de, ekibini toplayıp gelsin onları da itina ile banlayım veya dur sana son bir insanlık yapayım, bu yalanları ve iftiraları yaymak için kaç para alıyorsun gel ben sana vereyim ihtiyacın görülsün ama insanlığını ve şerefini bu derece küçük düşürmekten vazgeç yazık yani değmez.
Not: Eleştiri veya öneri yaptın diye banlanmadın, ifitira ve yalan attığın için banlandın. Eleştiri ve öneri şudur: Serverin şurası şöyle öyle olmasada şöyle olsa daha iyi olurdu, çünkü orası şöyle olunca böyle oluyor gibi... Daha eleştirinin ve önerinin ne olduğunu bilmiyor geliyor iğneleme yapıp laf sokarak yalanalar söylüyor, ortada olmayan serverin geleceğine dair kıyamet senaryosu yazıyor sonra ben eleştiri yaptım sen eleştiri kabul etmiyorsun diyor kafaya bak ne güzel...