• Forum vBulletin altyapısından Xenforo altyapısına geçirildi, bu sebeple eski şifreleriniz ile foruma giriş yapamayacaksınız, parolamı unuttum adımından mailiniz ile şifre sıfırlayarak giriş yapabilirsiniz.

Üyeliklerinde geçerli bir mail adresi olmadığı için sıfırlama yapamayacak kullanıcılar forum kullanıcı adlarını ve yeni şifrelerini yazarak info@maxigame.org adresine şifre sıfırlamak istediklerine dair bir mail göndersinler şifrelerini sıfırlayıp mail adreslerini güncelleyeceğiz. Şifreniz sıfırlandıktan sonra foruma giriş yapıp tekrar istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Black Pearl 8 DG Sun İtemler Hakkında Bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deepblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Deepblue

~More Than Blue~
Administrator
Aktiflik
K.Tarihi
18 Nis 2007
Puanı
3,756
Merhabalar,

8 DG Sun itemler 3 Temmuz Pazartesi günü haftalık bakım ile oyuna (NPC'ye) eklenecektir. Sun itemlerin fiyatları ve gereklilikleri aşağıdaki gibi olacaktır:

- Silahlar: 7500 Gold Coin - 750 Arena Coin

- Shield: 3000 Gold Coin - 350 Arena Coin

- Elbiseler: 2000 Gold Coin - 200 Arena Coin

- Takılar: 4000 Gold Coin - 300 Arena Coin

Arena Coin nasıl kazanılır ?

Battle Arena maçlarına katılarak veya uniq keserek kazanabilirsiniz. Her gün, gün içerisinde guild maçları, party maçları, job maçları ve random maçlar gibi aktiveteler olacak.

Ayrıca keseceğiniz her uniqueden de 1 er adet arena coin düşecektir.

Kurallar nedir ?

1-) Bot karakterleri engellemek amacı ile giriş Lvl sınırı 80 Lvl olarak belirlenmiştir.

2-) Sun itemler için büyük öneme sahip olacak Arena Coinler ticarete kapalı olacak. Ayrıca hem moon itemlerin değerinin korunması hem de sun itemlerin herkeste olup heves kırmaması adına sistem bu şekilde zor ayarlanmıştır.

Ödüller nedir ?

1-) Job, Random (rastgele) ve Party eşliğinde girdiğinizde Kazanan takım: 3 Arena Coin, Kaybeden Takım: 1 Arena Coin.

2-) Guild Maçlarına katıldığınızda ödül daha fazla olacaktır. Kazanan Takıma: 5 Arena Coin, Kaybeden Takıma: 3 Arena Coin verilecektir.

Battle Arena Günde kaç kez açılır ?

Günde sadece Job Maçı , Random Maçı , Party Maçı , ve Guild Maçı toplamda 12 kez açılır saat aralıklarının bilgileri en kısa sürede verilecektir.

Gold Coin nasıl kazanılır ?

1-) Oyun içerisinde BlackPearl Shop'dan 1m karşılığında 1 adet gold coin satın alabilirsiniz farklı bir şekilde elde edebilme imkanı bulunmamaktadır.

Goldu başlıca kervan çekerek, kasarken düşecek bp coinlerden, drop olacak itemlerin satışından, uniqlerden düşecek bp coinlerden, ticrate yaparak vs birçok şekilde kazanabilirsiniz.

Kurallar nedir ?

1-) Her hangi bir ticari engeli yoktur takaslara ve ticarete açıktır.

Önemli: Server cap atlatıldığında itemler için Upgrade Sistemi eklenecektir. Böylece aldığınız itemleri upgrade edip yeni capta da son item olarak kullanabileceksiniz.

Bilginize sunarız.

Saygılarımızla.

Moderatörün son düzenlenenleri:
uzun ömürlü bir server için gayet makul moonların değeri çook uzun zaman değerini kaybetmeyecek :)

2 Farklı coin olması tartışılır ama arena coinlerin takas olmaması düşünce olarak başarılı

Sadece gold olsaydı parayı basan alırdı direk, o nedenle ekstra arena coin eklendi.

Bn yapılmak istnileni anladım abi ileriki zamanda göreceksinki bu durumdan şikayetci olacak adamlar var vay efendm biz calısıyoruz vay efendim işteyken savaşa nasıl girelim gibi... (bu tür kişiler parayı verip itemi alıp oynayan tipler) ama ben destekliyorum güzel bi sistem önceden nasıl isroya para yatırmazdık yatırsakda 50 100 silk belki bi pre zor alırdık ne yaparsak emek ile yapardık o günleri hatırlattı bana gercekten emek veren sun un sahibi olacak emekci ile paracı ayrılacak bu cok iyi

Gelelim diger konuya bu yaptıgınız cok güzel bi PAY2WİN sistemi olmus (oyunun basında sistem pay2win'den ibaret diyen arkadaşlara hitaben) !!!

Bn yapılmak istnileni anladım abi ileriki zamanda göreceksinki bu durumdan şikayetci olacak adamlar var vay efendm biz calısıyoruz vay efendim işteyken savaşa nasıl girelim gibi... (bu tür kişiler parayı verip itemi alıp oynayan tipler) ama ben destekliyorum güzel bi sistem önceden nasıl isroya para yatırmazdık yatırsakda 50 100 silk belki bi pre zor alırdık ne yaparsak emek ile yapardık o günleri hatırlattı bana gercekten emek veren sun un sahibi olacak emekci ile paracı ayrılacak bu cok iyi

Gelelim diger konuya bu yaptıgınız cok güzel bi PAY2WİN sistemi olmus (oyunun basında sistem pay2win'den ibaret diyen arkadaşlara hitaben) !!!

İtiraz eden her zaman çıkar, herkesi memnun etmek imkansız. Düşündük taşındık bu şekilde karar aldık, işine gelmeyene diyecek birşeyimiz yok.

Herkesi aynı anda memnun etmenin bir yolu ve mümkünatı yok, hem oyunların hem de hayatın doğasında daha fazla emek ve zaman harcayının bir adım önde olduğu gerçeğini kimse değiştiremez. Oyuna ayıracak zamanı olmayan adamın oyuna zaman ayırabilecek biri ile eşit olmayı istemesi asıl haksızlık ve adaletsizlik olur.

Uzun ömürlü server duymuştumda BlackPearl tarihte ilk olucak uzun ömürlü server TOP 1 Listesinden asagıya inmeyecegiz I Love BlackPearL :D

Okumadan yorum yapıyorum abi bu sefer eleştirmiyorum pozitif sen adamsın hem moon set hem son set bir işe yarayacak ı love u :D birkaç gavat yine laf edecektir hiç kulak asma devam

Edit : Saatleride adam gibi ayarlanırsa tadından yenmez , ty

Gold coinin sadece npc değil , unique vb. aktivitelere de eklenmesi düşünülebilir mi ? 10b gibi bir şeyden bahsediyoruz burda az değil :)

Bazıları sanırım olayı tam kavrayamadı tekrar bir açıklama yapayım.

Sun itemler sadece gold değil artı olarak yukarda yanlarında yazdığım oranda Arena Coin gerektirecektir.

Bir sun silah için sadece gerekli arena coinin toplanması en az 50 gün sürecektir. Çünkü bir kişi günde en fazla 30 arena coin toplayabilir, ki hergün de max coin toplayacak diyue birşey yok, nerden baksanız sadece arena coin için 2 aydan fazla uğraşması gerekecektir. + Bunun üstüne 10b de gold toplaması gerekecek bunu da 1 ayda elde etse en erken tek 1 sun itemi en erken 3 ayda elde edebilir.

Bir set toplamak için 1 yıldan fazla zaman harcaması gerekecek.

Yani öyle düşündüğünüz gibi kolay olmayacak ve oyunun ömrünü kısaltmayacak sunlar tam aksine oyunun ömrünü uzatması için bu şekilde ayarlandı.

Tüm serverda herkesin trader/hunter olmamasını istiyorsanız thieflere gelen gold rate'ini arttırmanız lazım bu değişikliklerden sonra. 5* Mal çaldıktan sonra gelen 500k ile olmaz bu iş çünkü :)

Peki biz seti 1 senede tamamlayacağız da 90 cap 3 sene sonra mı gelecek? tam seti tamamladığımız da cap yükseltilecek o zaman ne olacak fiyatlar biraz abartı geldi eğer 2 yıl 80 cap olarak oynayacaksak makul.

Peki biz seti 1 senede tamamlayacağız da 90 cap 3 sene sonra mı gelecek? tam seti tamamladığımız da cap yükseltilecek o zaman ne olacak fiyatlar biraz abartı geldi eğer 2 yıl 80 cap olarak oynayacaksak makul.

Zamanı gelince o konu için gerekli çalışma ve bilgilendirme yapılacaktır. Endişe edilecek birşey yok, herşeyi göz önünde bulunduracağız. (Mevcut kazanılmış sun itemlerin de dg sini arttıracak imkanlar sunacağız cap atlattıktan sonra)

Tüm serverda herkesin trader/hunter olmamasını istiyorsanız thieflere gelen gold rate'ini arttırmanız lazım bu değişikliklerden sonra. 5* Mal çaldıktan sonra gelen 500k ile olmaz bu iş çünkü :)

Konumuz meslek sistemi değil teşekkürler yinede öneriniz için ancak rica ediyorum konuyu dağıtmayın.

ADAM ADAM ADAM ! [MENTION=1]Deepblue[/MENTION] :beer

Arkadaşlar konumuz sun itemler, öneri ve istek toplama konusu değil. Rica ediyorum konu dışına çıkmayınız.

Ben oyun açılmadan önce emek isteyen insanı baya bir terletecek zorlu bir oyun bizi bekliyor diye, öyle sun item almak çokta kolay olmayacak diye söylemiştim ^^ . Sun seti olan king olur o da para ile değil emek ile hodri meydan ardaşlar :)
Eyw bro adamsın eski isro heycanını harbi iliklere kadar hissetmeye başladım.

Geri