The-Invoker
Aileden
Ghost Captain setin şapkası ve sırtlığı, diğerlerini denemedimRoc haritası kaldırılmayacak üzerindeki bayrak görseli ya şeffaflaştırılacak veya bayrak kaldırılacak.
Hangileri konulmuyor tam olarak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ghost Captain setin şapkası ve sırtlığı, diğerlerini denemedimRoc haritası kaldırılmayacak üzerindeki bayrak görseli ya şeffaflaştırılacak veya bayrak kaldırılacak.
Hangileri konulmuyor tam olarak ?
Tablet eklenmeyecek, snowa müdahale edilmeyecek, proxy olayı pc limite geçince tarihe karışır.
Consignment'in vergisi %30 civarı tutularak stall piyasasının ölmesi engellenebilir belki.
Bakıma aşağıdakileri ekleyebilirmisin;
1- 50 silk dolandırıcıları var bunlar için silk görüntülerini değiştirebilirmisiniz.
2- Basic gender alarak milleti dolandırıyorlar lazım olmayan genderları f10dan felan silebilirmisiniz.
1. Görüntü değiştirmek neyi değiştirir ?
2. Bunu anlamadım detay verebilir misiniz ?
1.görüntüyü değiştirmek en azından görsel açıdan farklılık yaratcak ve bu sayede bir nebzede olsa bu 50 silk diye stall açıp 10 silk satanlar kapatmış olcak bunu kendim için demiyorum hiçbir zaman ben bunlara gold kaptırmam ama bazı arkadaşlar farkında olmadan alır felan diye dedim resmini değiştirmesenizde olur yani.
2.genderlarda hangi degree itemler çeviriliyor yazmıyor bu nedenle ismi basic olan genderlerı ucuz olarak alıp pahalıdan satarak milleti kandırmaya çalışanlar oluyor. Bu sebep ile bu gender olayından bahsettim.
Ümit bey 26sında yapılacak bakımı başka güne alırsanız çok memnun kalırız. Bayramda şehir dışına çıkacaklar var veya bilgisayar ile ilgilenemeyecek kişiler çok fazla. Ayrıca pc limitinde sorun çıkarıp çıkarmayacağından emin değiliz. Bayram günü hem siz hem biz uğraşmamış oluruz.Değerlendirmeniz dileğiyle. İyi akşamlar.
Tablet eklenmeyecek, snowa müdahale edilmeyecek, proxy olayı pc limite geçince tarihe karışır.
Uniqlerde ödül var zaten. Şuan random / rastgele olarak global chat, reverse ve bp coin vermekte. Sun itemlerin eklenmesi ile ayrıca arena coin de eklenecek.
Rank birincisi ödülü vermek mantıklı değil, bu durumda sürekli aynı kişiler kazanıyor.
diyorsunuz fakat pc limitini açmak çocuk oyuncağı siz bunu yaptığınız zaman limit die bir şey kalmayacak--Demek istediğim bilenler bilmeyenlere 1m gold karşılıgınad bile öğretecek bu pc limiti bizim işimize gelir açıkçası
- Şehirdeki all chat yazılarına süre sınırı eklenecek örneğin 30 saniye veya 60 saniyede bir yazılabilecek
Abi bu olayı ilk defa görüyorum spamcı çok doğru ama 30 saniye çok , en fazla 10 olabilir , valla konuşamazlarsa delirirler bunlar ( Proxy ile girip tek tek yazmaya çalışan psikopatlar çıkabilir )
ümit abicim şu bayram indirim muhabbetini pazartesi günümü eklersin yoksa arifeden ayarlar mısınız acaba? Ona göre bekliyoruz silkleri alacağızda
Abi az biraz stone dropunu arttırma şansınız var mı?Tablet eklenmeyeceği için rondo eklemenin de mantığı yok, yani o da eklenmeyecek.