Terk-i Diyar
Administrator
150 mi püff o ne lan azmış
onu ben saate kazanamazsam ağlıyom
Ne yani boynuzluk yapıp kulağımı gecelim ne isityon benden
Adam ustasının önünde durur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
150 mi püff o ne lan azmış
onu ben saate kazanamazsam ağlıyom
Ne yani boynuzluk yapıp kulağımı gecelim ne isityon benden
Adam ustasının önünde durur mu
2 ayda kazandım abi 50 tl yi.50 tl yi günde mi kazanıyorsun ? Az mış .
Ben günde 150 tl kazamazsam uyamıyorum.
Cilala parlat cilala parlat cilala parlat
Afferim çekirge
2 ayda kazandım abi 50 tl yi.
Abi öğrenemedik ki daha bişeyler. Tam abone geliyor, hit geliyor kanal kapanıyor.. Benim PIN 2 haftada geldi, girdim işte pini. Şimdi; adsense'ten çekecek para lazım.uğraşılmaz yt de o para için ciddi zaman kaybı.
adsense nin dikkatini cekmemek için video değil kanal siliyoruz biz
su hesap bi onaylansın seri üretime gecerim ben yakındır
Abi öğrenemedik ki daha bişeyler. Tam abone geliyor, hit geliyor kanal kapanıyor.. Benim PIN 2 haftada geldi, girdim işte pini. Şimdi; adsense'ten çekecek para lazım.
Funku diyorsun Senseii
Çekirge
Aylık 50 lira kazansam başka bişey istemiyorum ilgilenende yokki Erdonun konularını inceledim 40 tane falan güncel youtubeda olmayan vine videoları yükledim hepsi 0 hit nerde hata yapıyorum anlamadımki
Önemli olan güncel görülmemiş vine atmak değil.Sağlam vineciler var her gün başka vine atan elemanlar onları takip et.
Türk mü olsun yabancı mı peki?
----------
Neyse saçma bi soru oldu kendim bulayım bari
Dinyelin bu adamı ben dinlemeye başladığımdan beri gariptir para kanaıyorum Ama alamıyorum
baklavamı isterim lo
cepte o xdGünün birinde 1450 yi kurtarırsak alacam sözüm söz . Ama önce 1450 tl yi kurtarmak lazım
Dinyelin bu adamı ben dinlemeye başladığımdan beri gariptir para kanaıyorum Ama alamıyorum
Abi dinliyoruzda mesela film dizi yükleyin diyo ben yüklüyorum 2sn sonra youtube engelliyo videoyu onun çözümü var mı diye soracamda arkadaş cevap vermiyo .D
var ama arkadaş söyler mi bilmem .şöyle söyleyim reklamı acık dizi görürsen ki görürsün çözümü illa vardır