olabilirCollection Pack , 10d som için Koleksiyon Pakedi olabilir ? yani tüm talismanlar ? FSV alıp yeni başlayanlar için mükemmel birşey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilirCollection Pack , 10d som için Koleksiyon Pakedi olabilir ? yani tüm talismanlar ? FSV alıp yeni başlayanlar için mükemmel birşey.
biraz karmaşık o yüzden bende anlamadım ama sanırım 3 gün geçicek ozaman 20Lv olman lazımSaldırı Peti(Kanguru veya Penguen Siz Seçin.3üncü gün 20Lv olmanız gerek
Şimdi Benim Burda Anlamadığım 3.Günmü 20 LvL Olcaz Yoksa 3 Güne Kadarmı
biraz karmaşık o yüzden bende anlamadım ama sanırım 3 gün geçicek ozaman 20Lv olman lazım
iyi bağri test ettiysen öğrenmiş olduk
3. günün sonuna kadar 20 lv. olup peti almak lazım. Ben 1.günün sonunda 22 oldum. 3. günde aldım pengueni çok şeker valla
iyi bağri test ettiysen öğrenmiş olduk
1 tane zor olan o sade geri kalanlar kolayBen konuyu görünce başlıyayım dedim ama 28. gün 91 olmam imkansız
gün'ü gösteren işaret var orda 3 olduysa o direk liste yenilenir ve alabilirsin pet alanlar var doğru yaparsan alırsınYanlız Bana Ne Geyik Nede Pet Geldi Ve Şu Anda Carın 3. Günündeyim
Bütün Serverlerde Geçerli. Eskiden Yeni Serverlerdeydi Artık Bütün Serverlerde.bişey sorcam bu event dvision 2 snowy serverında geçerlimi ?
Bütün Serverlerde Geçerli. Eskiden Yeni Serverlerdeydi Artık Bütün Serverlerde.