onurgs59
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 Haz 2009
- Puanı
- 504
Oyuna giren arkadaşlardan resim,görüş ve önerilerini bekliyorum.Lütfen yorum yapmaktan veya eleştirmekten çekinmeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey güzel bir tek haritada samarkand constantinople olması kötü olmuş
Mapler açık değil zaten görüntü olarak bir şey ifade edeceğini düşünmüyorum.Yani orayı açıp mob felan koymadık direk kapalı bölge.
Önemli olan gold değil buglar. Gold olmadanda test edebilirsin.
allah aşkına bizde biliyoruz test server denemek icin vakitmi kaybedelim kasmak icin ? vericeksin herşeyi kervanından tut pvpsine kadar herşeyi denicen , yardım etmeye calışıyoz ukalalık ediyonuz
Arkadaşlar oyunda stat bugu felanda test edilecek.Bunu level atlamadan test edemezsiniz.Biz de biliriz full free başlatmayı diğer testlerde öyle yaptık zaten full silk vs. her şeyi yükledik.Ama bir bildiğimiz var ki bu sefer böyle yapıyoruz.Bu sefer kasmak ne yazık ki zorunlu.Akıl vermeyi bırakın ukalalık eden sensin
Kardeşim sabır mı sınıyorsun sen?Bana gelmişl sro öğretiyorsun ya Biz kaç gündür neyi test ediyoruz acaba?Tüm hepsini test ettik ki beta olarak açıp oyunun acılacak normal halini gösteriyoruz.Üslubunu düzelt senin için iyi olmaz.Test etme sen kardeşim hatta sro da oynama...Stat bugu 1 lvl den 3 e atlayana kadar saten test ediliyor. oto ışınladı sadece 90 kadar stat bugu icinmi kasıcan ? Ecsro oynamadın galba dün yanın bugu var pet bugundan tut gold buguna kadar bişey biliyoz istiyoz iyi takıl sen test serverında daha ne diyem
Kardeşim sabır mı sınıyorsun sen?Bana gelmişl sro öğretiyorsun ya Biz kaç gündür neyi test ediyoruz acaba?Tüm hepsini test ettik ki beta olarak açıp oyunun acılacak normal halini gösteriyoruz.Üslubunu düzelt senin için iyi olmaz.Test etme sen kardeşim hatta sro da oynama...
Senle niye polemiğe giriyorsam , bi önceki gibi patlıcak server yine insalık yapanda suc gelip test edelim deneyelim diyoruz cok bilmişlik yapıyor. Actığında gibi patlar sw işlh
Fatih seni de biliyoruz server zor diye bıraktığın zamanları , gelip burda boş yapma hadi işine gelen kolay serverlarını oynama devam et.
Server adı vermiyelim de , senin nasıl çirkef bir insan olduğunu da biliyorumönce laf atmadan sen kimsin hangi sw yi bırakmışım zor diye
Server adı vermiyelim de , senin nasıl çirkef bir insan olduğunu da biliyorum
Hadi daha fazla ban yediğin forumda adamların yaptıkları işe beddua ediceğine var git yoluna.
Hadi eyvallah
Sana kıl olan sadece ben değilmişim ne güzelBelli oldu Marvelden cekemeyenlerden birisin ^^
Neyse Uzatmıcam ,ban yediysem eski nickimle burdayım cakma nicklerle laf atıcağına adını söyle bilelim
Sana kıl olan sadece ben değilmişim ne güzel
Konuyu daha fazla kirletme.
Kesin cektin benden ondan böyle konuşuyorsun neyse adını nickini vermicek kadar korkakmışın fazla kirletmeyelim konuyu
Guildine gelmediğimiz için ağlayan insanlar burlarda kral olmuş .))
Neyse seni o kocaman egonla baş başa bırakıyorum.