emre_aslan
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 1 Eyl 2009
- Puanı
- 0
Benim Hesabım paypalda doğal olarak paramda orada bunun için bişey yapabilirmiyiz Sizle paypalla anlaşma yokmu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel açıklanmış sağol.. ama bi sorum olcak oyunda oyun parası karşılığında (sözde) sp satanlar var.. böyle birşey mevcut mu ? yoksa tamamen bi dolandırıcı mı ?
ya bu 200 k sp bana fazla 50 k falan olmazmı yaa
Ben de sorayım yeri gelmişken. Nerede bu asistanlar? Anladım update var; ama herkes mi uğraşıyor o işle? Müşterilerle ilgilenen yok mu? Tahsil ettiler parayı; fakat karşılığını vermediler. Azami 24 saat diyor; tamam eyvallah. Dün, 24 saati 24 saat geçmişti. Gece, en geç sabaha gelir dendi; eyvallah. Bugün 3. gün. Doğrudan iletişimim yok diye konuşamıyorum onlarla. Bir türlü teslimat gerçekleşmiyor. Aydınlatıcı hiçbir açıklama da yapılmadı. Yaygara çıkarma amacında değilim ama acelemiz var bir yerde. Mağdur durumda olan bizleriz ve hâliyle haklıyız.. Eminim ki aynı dertten mustarip birçok kişi var. Cevabınızı bekliyorum. - Hürmetler..
Vesselam!(Ahmet tarz)
Bizim elimizde olan bir durum yok biz üzerimize düşeni yaptık char bilgilerinizi ecsro yetkililerine ilettik ve paralarını peşinen gönderdik geriye onların teslim etmesi kaldı ancak ocean 4-5 gündür ortalıklarda görünmüyor.Asistanlar teslimat yapmıyor sadece ocean yapıyor o olmadan bu işler yürümüyor.Beklemek istemeyen varsa pm atsın parasını iade edebilirim.
arkadaşlar ben dıyelim ki 80 + çhar istiyorum size str int olmasını mı soyleme gerke yoksa start poıntler 0 damı