Orçun olomm nerelerdesin ölsen cenazene gelemicez olomm Feysinide kapatmışsın galiba? var ise özelden yolla bea. Görüşürük.
Çiçeeeeeem bi baktım bizim dönemin hepsi burda damlayıverdim korkmayın la yaşıyom :-x
++ Şu Rıdvanı da özledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orçun olomm nerelerdesin ölsen cenazene gelemicez olomm Feysinide kapatmışsın galiba? var ise özelden yolla bea. Görüşürük.
Çiçeeeeeem bi baktım bizim dönemin hepsi burda damlayıverdim korkmayın la yaşıyom :-x
şu maxigamede sevdiğim kişilerdensin sali vardı çok eskiden arada görüşürüyoruz senide gördük hadi bakalım timeshift (okan) alperjk bekleniyor
Berbat. İntegral - türev varken
yok destroyır olan
Ne noldu artiz mi ?
++ Şu Rıdvanı da özledim.
Aynen kardeşim
şu maxigamede sevdiğim kişilerdensin sali vardı çok eskiden arada görüşürüyoruz senide gördük hadi bakalım timeshift (okan) alperjk bekleniyor
Artiz mi? Artiz ne arar la bazarda?
Naber, nasıl gidiyo
geçenlerde mesaj atmış bana sonra cevap vermedi Ridonix it herif
Biz araba alıp satıyoz :hsml: Nasıl gitsin musti ya aynı senin hayat nasıl
Düz veya anadolu okuyorsa sınıfı geçmek için yardım etmezler bu sadece meslek liseleri için geçerlidir.Sonuçta meslek lisesinde okuyan birinin edebiyat tarih coğrafya gibi derslere ihtiyacı olmaz ve bunun için her türlü yardım edilir. Ama meslek okumuyorsa o yardımı beklemesin geçmesi için yardım etmezler. Anca sorumlu kaldığı derslerden ileri senelerde kolaylık sağlanabilir. Yanlış bilgi vermeyelim :drunks
Selam genşler.
Gediz here huh ^^ Avatarın olayım parçala beni
Eyvallah. Kaç senedir o avatar duruyor ahahah.
Selam genşler.