Hilal-i Ahmer
Aileden
Dizide en sevdiklerimden biriside Hodor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dizide en sevdiklerimden biriside Hodor
sendeki cüsse bende olsa 7 krallığı da fethederdim
sendeki cüsse bende olsa 7 krallığı da fethederdim
Westeros'ta cüssenin önemi sadece Ejderhalar üzerinde işe yarar. Sur'un ötesinden gelen devlerin gebermesi bir mancınık darbesine bakıyor.
ak gezen dedik ağır abiler winter is coming dedik o ak gezenlerin olduğu sahneler daha bir fantastik dedik ama gel gör ki o ak gezenler bir kara çubukla ölüyor hodor adamların inlerine kadar girdi hala yaşıyor ve adamın rolü çok kolay '' hodor hodor:S hodor ? ''
Hodor basit bir kelime gibi görünse de söylendiği yere, o anki duygulara göre altında çok anlam yatıyor.
O Kara ejder bıçağı yabana atılacak birşey değil. Nâzgullerin Morgul bıçağına benzer birşeydi o.
Ayrıca Bu Ak Gezenlerden daha çok sürüsüyle var. Hepsini nasıl halledebileceksin ki?
okların uçlarını o kara bıçaklardan yapsalar ve o okları kullansalar zaten the walking deaddaki gibi yavaş yavaş geliyor ak gezenler onlar gelene kadar bin tanesi gider
Yavaş gelmiyorlar ki. Onlar zombi değil. Yani zombivari birşeyler ama bildiğimiz zombiler gibi değiller
Ok ucu falan diyoruz da bu kara ejder camları öyle bol keseden bulunmuyor bildiğim kadarıyla.
Aynen umudum oydu aslında çünkü Lannisterlardan baya bir nefret ediyordu bu nefret hem kazanmasına daha sonrada ölmesine neden olsa da ölmemeliydiArtist bilirdik o artistlikle gitti gariban