Yerim senin karşıt atarını, komik şey
Öncelikle belirtiyim, teşekkürünü verip yanaştığın adamın bir önceki mesajına baktın mı !? Dur yardımcı oliyim;
Sadece işine gelen yorumları mı okuyorsun !? Ayrıca unranked !? Ciddimisin !?
Ama hadi gel herşeyi kenara bırakalım senle adam akıllı oturup tartışalım, zaman bol 21 aralığa çok var daha.
Bence Vayne şuanda oyundaki en iyi ad carry. Çünkü vayne;
1)Maximum HP üzerinden true damage vuruyor, büyük punto ile yazmama gerek var mı true damage kısmını !?
2)Yuvarlanma skili bir çok ultimate'den kaçmak için kullanılabilir. Örneğin; Ashe, ezreal veya lux.
3)Ultisi bonus atack damage verip pasifini üçe katlıyor.
4)Yuvarlandığında ultisi açıksa görünmez oluyor ki teamfightlarda rakibinizin sizi seçmesini zorlaştırır, size yeterli zaman kazandırır.
5)Yuvarlandığında bir sonraki atağı fazladan hasar veriyor.
6)Knock back skili var ki yeri geldiğinde stunlayıp fazladan damage vurabiliyor.
Son olarak şöyle bir tespit yapiyim, Vayne ultisi 18 levelda 12 saniye açık kalabiliyor. Trumble coolsown ise 2 saniye'ye düşüyor. Yani teoride en kötü ihtimalle 4-5 kere görünmez olabiliyorsunuz ki bu size yeteri kadar zaman kazandırıyor.
Şimdi sıra sende. Bana ezreal savun, neden onun en iyi ad carry olduğunu belirt. Saçma sapan şeyler yazmadıktan sonra seninle tartışmaya açığım. Mesela "Turnuvalarda en çok alınan karakter" savunmasıyla gelme karşıma.
Haklısın vayne daha iyidir üşenmeyip yazmışsın helal olsun ben sana söyledim ezrealın neden daha iyi olduğunu free flashı teamfightlarda adamı hayatta tutar vaynele 2saniyede yere sererler seni ama vayne daha iyi dmg atar hatta ezrealin çok oynanma sebebide o E skillidir.Ezrealla teamfightta daha iyi pozisyon alabilirsin daha uzun süre hayatta kalarak daha çok dmg atarsın en çok oynanma nedenidir ultiside fightdan kaçan adamları halletmek için kullanılır.Acayip saçma açıklamış olabilirim.Ama ezrealla oynuyorum 2.sezon ELOmda gayet iyiydi seninle daha fazlada tartışmıycam Vayne daha iyi diyosan onunla oynamaya devam et.Ha bu arada Ezreal o kadar kötü bi ad carry idiyse neden nerf yedi? neyse Vayne daha iyi