Fashion1
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 31 Ağu 2011
- Puanı
- 0
her şey güzel fakat tam yapamadım bi yardım etseniz yani ibotla giriyorum sonra charı görmüyor napcam baştan anlatsanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama virüs müş gibi algıladığı için açmıyo..virüs değil her antivüs programları virüs müş gibi algılıyo
iBot Manager - By Kunes
iBot - Silkroad Online Bot
sağolasın onu ayarladım da bi sorum var bunu ibot u açmadan önce mi açcaz ben şuan oyundayım çıkıp gircemmi bide her çar için ayrı mı gerekiyo yoksa bi kere açınca hepsine ayarlayabiliyozmu?hangi antivirüs programı kullanıyon bide bu sayfaya bak arakadaş hazırlamış burdan görmesini engellersin
https://www.maxigamerz.com/f15/sbot-anti-virusler-tarafindan-bloke-edilmesi-sorunu-ve-cozumu-80313/
Çok sağol herşeyi ayarladım da resle ilgili sorum var çar ch resliyo çar yatınca ama ilerde başka çarla kasarken wizle kascam cleric i alması için 2.weapon ayarlama yeri yok onu ınventoryde 1. sıraya koysak kendi alırmı? bide pt kuruyorum sadece benim çarı reslemesi için napmam lazım onu da bulamadımprogramın bütün özelliklerini bir önceki sayfada hazırladım ordan derin bi şekilde ayar yapabilirsin ancak programdan hs server i başlattığınızda bazen hata verebilir buda size dc olma olasılığını açar ben elle başlatıyorum...sorun varsa yazın