PessimistStyle
Üye
Beyler ben ibot deilde mbot indirdim cok ama cok memnunum...Hem kurulumu oldukca basıt hemde sorunsuz herseyı guzel kasıyor yapanın ellerıne sağlık.ro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler ben ibot deilde mbot indirdim cok ama cok memnunum...Hem kurulumu oldukca basıt hemde sorunsuz herseyı guzel kasıyor yapanın ellerıne sağlık.ro
Arkadaslar Birşey Sorcaktm İbotta Devil Basma Varmı Yani Kendi Kendine Devil Basıor mu süresi Gelince Devil Alcam Carımada Merak Ettim Şimdiden Tesekkürler...
güvenilir tabiki yoksa silkroadmaxda yayınlanmaz daha bi kişi ibottan soyulmamışdır bende kullanıyodum bi zararı olmadı ama ibot dosyasına virüs girerse ozaman başın yanabilir.eline saglık hocam bide bn bisi sorucam bu bot guvenilirmidir acaba?
Beyler bu botu kurduğumuzda çarın hacklenme yada banlanma tehlikesi varmı .Şimdiden teşekkürler.
Bus basmıyo ikibir silah değiştiriyo bekliyor hiç kesmiyo silah değiştiriyo buf basmıyo söylenen leri aynen yaptım ama olmadı yardım edin lütfen
katılıyorumsöylenenleri aynen yaptıysan botta değil sende bir sorun vardır ayarlarının resimlerini buraya bir koy bakalım
acılmıo Run Clinette KarDes Yha Yardım Plzz Lütfen Cok laızm Bu Bot ,b banaaa
bu Load New Train Script YE Ne Yazıcaz Kardess