Odessa
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Eyl 2013
- Puanı
- 34
hergün kesinlikle konuda 150 kişi oluyo bitmedimi hala bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar llink veriyim isterseniz
Linki özelden verebilirmisin tesekkürlerBildiğiniz link varmı ya :lve:
Edit: Gerek kalmadı buldum.
4-5 Gündür konuya bile girmiyorum bence çok uzadı konun kaldırılması gerek.Bu konunun 45bin kez okunması ve hala güncel olması sadece beni mi rahatsız ediyor ?
Bu konunun 45bin kez okunması ve hala güncel olması sadece beni mi rahatsız ediyor ?
lan sabah 6 da bi dürtü geldi kalktım dahada uyuyamadım sonra bi bakayım dedim nete ulan one öyle aboovv jennifer lawrence kate upton felan ne öyle lov resim video hepsini arşivledim inşallah fbi kapımı çalmaz çalarlarsa vermem onlara arşivi başka birinden alsın çakallar yanlız jenniferın seks hayatı ne kadar fantezili bişeymiş öyle
Bu konunun 45bin kez okunması ve hala güncel olması sadece beni mi rahatsız ediyor ?
Rahatsız oluyorsanız konuya girmezsiniz. Böylelikle sorun kalmaz.
4-5 Gündür konuya bile girmiyorum bence çok uzadı konun kaldırılması gerek.
Zaten girmiyorum kardeşim sıkıntı yok yanlız forumun amacı oyun ile ilgili birilerinin çıplak fotoğrafları ile iligli değil bu konu yüzünden nerdeyse herkes hata yapıyor bunu seninde bilmen gerek ö.m'dan link göndermesi yasak fakat burada nerdeyse link gönderenlerin yarısı ö.m'dan.Bu konu hakkında daha çok yazarım yani benim için hava hoş.
Whats mean off topic
Zaten girmiyorum kardeşim sıkıntı yok yanlız forumun amacı oyun ile ilgili birilerinin çıplak fotoğrafları ile iligli değil bu konu yüzünden nerdeyse herkes hata yapıyor bunu seninde bilmen gerek ö.m'dan link göndermesi yasak fakat burada nerdeyse link gönderenlerin yarısı ö.m'dan.Bu konu hakkında daha çok yazarım yani benim için hava hoş.
olm bizmi dedik seks hayatınızı iclouda yükleyin diye biz niye yüklemiyoruz o zaman ? çünkü yok
Ümit Abi Hakanı banlayın
Beyin bedavaysa artık şu konu güncel kalmasın Hakan yeter