rapstarcigi
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Mar 2011
- Puanı
- 18
Gençler [MENTION=210129]OsmanGazi[/MENTION] adam kayırıyor bana özelden attı linki AFADGadsh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ulan cumhurbaşkanına, başbakana bu kadar saygı göstermiyorlar.
Sayın HTC
Sayın Stuxnet
Yaw osman gazi sizi skypeden bulamadim.Rahatsız olmazsanız skype: yakup.adanur1 şu arşivleri gönderebilirmisiniz. Meraktan çatladım# Ekleyenlere linkler yollandı :cf:Özel mesajlara bakmıyorum, skype: m2_osman_m2
Olması gereken hitap şekli bu.Sayın pureLove saygı göstermek değil,normal davranış.Bunun dışındaki hitaplar,medeniyetsizliğin ifadesi,değil mi...
Osman gazi harikasın saol.. fakat bende daha fazla var mesela kate upton un 114 selena gomez in 60 tane fotosu var ama yine de eksiklerimi tamlamladim. Jennifer jewrancenin yeni leri çıkmış onları daha görmedikEkleyenlere yolladım linkleri
Osman gazi harikasın saol.. fakat bende daha fazla var mesela kate upton un 114 selena gomez in 60 tane fotosu var ama yine de eksiklerimi tamlamladim. Jennifer jewrancenin yeni leri çıkmış onları daha görmedik
skype:yakup.adanur1 isterseniz linki verebilirim. Ordan torrent le indirilir jessica nin videoları dahil....Sen onları yollasana bana
skype:yakup.adanur1 isterseniz linki verebilirim. Ordan torrent le indirilir jessica nin videoları dahil....