XnCN
Banlanmış Üye
Şansımıza Küselim Ozaman2 3 saat bişey yoktu hotana ışınlandım Attı Oyundan Ondan Sonra Böyle
----------
Şansımıza Küselim Ozaman2 3 saat bişey yoktu hotana ışınlandım Attı Oyundan Ondan Sonra Böyle
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
----------
![]()
Beta Aşamasında inşallah paralı olunca düzeltirler parası pek fazla olmaz zaten
![]()
bota login olmaya çalışıyorum ancak hiçbir tepki vermiyor öyle kalıyor ustam?
Eline sağlık güzel anlatım. Monlight sanada teşkür ediyorum aynı sorun bendede vardı
Çar kasarkenmi?Ben ıyuna giriyorum 2-3 dk sonra ıls bot bir hata ile karşılaştı diye mesaj alıorum hatayı gönderme dediğim gibi oyundan cıkıyor, bu hatanın çözümünü bilen biri ö.m ya da buraya yazabilirmi acaba?
Login olmuyor :/
Çar kasarkenmi?
,Evet char kasarken warior bufflarını otomatik olarak dağıttığında genellikle bu hata ile karşılaşıorum...
Bir tek bendemi sorunsuz çalışıyo ya bende nerdeyse sorunlar yok denilecek kadar azArkadaşlar ILS botu kullanmayı unutun 1 hafta kadar. Stabilitesi nerdeyse hiç yok. Çok dc yiyor sürekli crash veriyor. Şimdilik holybotla devam edın yoksa sinirleriniz hasar görebilir![]()
Su anda esro server 3 ile 4 checkBölümler kontrol(check)da olunca bot oyuna girmiyor mu? Şuan deniyorum girmiyor nedeni nedir?
#Giriş bölümünden giriyorum fakat girip girmediğini nereden anlayabilirim?
Hayır bottaki yazıyorsa bir bilgim yok ama şu anda server lar check yani bakımda gibi birşey girilemez şu anda serverın durumunu burdan kontrol edebilrsiniz error-soft.net » Private Silkroad Server Capacity (ZSZC, SWRO, EliteSRO stats)Yani? Kontrol(check)dayken giremez miyim?