Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş bilgisayardan bilgisayara değişiyor. Bende pek problem yokken diğerlerinde olabiliyor. Ama indirip bir dene istersenkardes bu ils botta holybot gibi 5-10 dk sonra oyundan atarmı ? bosuna indirmeyelim ?
kardes bu ils botta holybot gibi 5-10 dk sonra oyundan atarmı ? bosuna indirmeyelim ?
Bir Soru Sormuştum ?Beyler Bu Bot Şehre Dönünce İtemleri Repair Ediyormu ?
Yapıyordur.
Bir Soru Sormuştum ?
Öyle yazınca botla ilgili herşeyi kapatın yeniden açınConnection reseted, ready to connect again. Bıktım artık hep böle oluyor. Yardım edin
Connection reseted, ready to connect again. Bıktım artık hep böle oluyor. Yardım edin
iyi madem bi deneyelim
Bilgisayara göre değişiyor bazıları dior atmıyor bazıları atıyor diyor denemekden zarar gelmez
Άρгĩćǿτ;1556634' Alıntı:id pw yazınca c7 alıyorum sürekli
Hangi server da oynuyorsunuz şu anda server stats da server1 check gözüküyordaΆρгĩćǿτ;1556634' Alıntı:id pw yazınca c7 alıyorum sürekli
Çok kötü kasıyor ya kasma alanında mob var bekliyor dalmıyor mob bitince adam gibi dolaşmıyor mob saldırıyo saldırana geri dönmüyor Holybot daha iyi
Hangi serverda oynuyorsunuz server 1 check gözüküyorBen son sürüm indirdim hala login olmuyor ya :S