PageMaster
Aileden
kitaba para verilmez.
Sen ne diyon ya cahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kitaba para verilmez.
Gelde kültürle ezeyim seni
Sen ne diyon ya cahil
sıradan, kime göre sıradan? Ben değilim. Hem iyi hemde kötülerin sıradanlığı beni eğiten.
Ben zaten kendimi yeterli şekilde ifade ediyorum ve anlıyorum.Kitap sayesinde yapmadım tabii eksiği olan alır okur ne diyeyim.
kime göre kendini ifade edebiliyorsun neye göre anlıyorsun ? yada neye göre bu kararı verdin
Herkesin düşüncesi farklı olabilir ama saatlerce bilgisayar başında durmaktansa yazarların dünyaya bakış açılarını inceliyor, dünyaya farklı açılardan bakmaya çalışıyorum hem de bir hobi ediniyorum kitap okuyarak kitap okumanın kötüsü olmaz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kitap okuyarak kime göre kendimi iyi ifade edebileceğim bunun cevabını ver bende sana neden öyle bir cümle yazdığımı söyleyim
----------
Ben türkleri ve islamı yerin dibine sokan bir kitap okusam bana saygı duyarmısın merak ettim.
Okuyacağın kitapta özgürsündür.
Peki bunu forumlara konu olarak açsam evet burda şu türk şu müslümana şunu yapmıştır diye milleti teşfik etsem yine saygı duyarmısın.
Belki ben listelediğin kitapların yazarlarından 1 tanesini bitim kadar sevmiyorum veya o kitabı sevmiyorum.Altta tartışıyorsunuz değilmi ? Buda bana göre ters düşüyor ne olacak? Benim düşüncemde sana ters düşüyor ?
Olayları çarpıtıyorsun.
Benim açtığım konu ile senin dediklerin arasında alaka bile yok.
Bunun için kitap okumaya gerek yokki hitap yeteneğin olsun zaten dediklerin oluyor insandadiyorum ya kelime haznen gelişir bir konuyu anlatırken daha anlaşılır kelimeler kullanırsın, örneğin bir öğretmenim vardı dersi çok iyi anlatırdı, elime her kitap geçişinde okurum derdi
Belki ben listelediğin kitapların yazarlarından 1 tanesini bitim kadar sevmiyorum veya o kitabı sevmiyorum.Altta tartışıyorsunuz değilmi ? Buda bana göre ters düşüyor ne olacak? Benim düşüncemde sana ters düşüyor ?
Bunun için kitap okumaya gerek yokki hitap yeteneğin olsun zaten dediklerin oluyor insanda
Sevmiyorsan bu yazar hoşuma gitmiyor diyebilirsin veya hiç yorum atmazsin konuya
Ben türkleri kötüleyen bir konu açsam silermisin ? Mesela hoşuna gitmezse hoşuma gitmiyor der yorum atmazsın ?
Doğrumudur deniz benim anladığım ?
Öyle ama bu işler ?
Off çok çarpıtıyorsun.
aklı yok fikri var
neden sürekli türkler ve müslümanlık üstünde duruyorsun hiç bilim kurgu kitabı falan okumadınmı
benim hassas noktam kitapların gereksiz olduğunu düşünmen