Teşekkürler..
Oyunda 30 Lv da kurabilirsin.
----------
Bir sorum daha var bazı adamların yanında Normal: 2 fln yazıyor o nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler..
Oyunda 30 Lv da kurabilirsin.
Garen demek istedin heralde bence almalısın ama salı gününü bekle yeni championlar gelecek.Daren herosu hakkında ne düşünüyosanız ? Almayı düşünüyorumda sizce iyi bir hero mu?
O kazandığın maç yani win sayısı ama sadece PvP oyunlarından gelir.
Garen demek istedin heralde bence almalısın ama salı gününü bekle yeni championlar gelecek.
onlar kazandığı maç sayısı bu arada customdan oynamayın az ex gelir pvp ye girip oynayın ne oynucaksanız dominionmu ne artık bilemem üstelik pvpden girip oyundan çıkarsanız yani client yüklenip artk canavarlar cıkcak kascaksınız fln oyun içi yani hero seçilen yerde değil ban yersiniz ilkinde 1 gündü galiba 2. sinde 2 , 3. sünde 1 hafta filandı sonra sınırsızmı ne oluyodu aman dikkatVar var...
----------
Birde şu adamların yanında Normal: 2 yazıyor o nedir??
Daren herosu hakkında ne düşünüyosanız ? Almayı düşünüyorumda sizce iyi bir hero mu?
East teki o ruslar insanı katil eder. West e kaçmıştım valla. Burada da rus var ama East taki kadar değil. Ha feeder/noob yokmu, ne yazıkki var
East teki o ruslar insanı katil eder. West e kaçmıştım valla. Burada da rus var ama East taki kadar değil. Ha feeder/noob yokmu, ne yazıkki var
Ranked tan soğudum onların yüzünden
Muhabbetiniz Bol Olsun
weste gelçtim yeni ekleyin:Lordios89