-FastLane
Black Pearl
beyler sizin en iyi heronuz hangisi ? benim şuanlık Ashe asislerle beraber 40-45 öldürme 0 ölüm rekorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyler sizin en iyi heronuz hangisi ? benim şuanlık Ashe asislerle beraber 40-45 öldürme 0 ölüm rekorum
lee sin nerf yemiş?
ewt ben de bu hafta cassioyu açmıştım, haftaya da 6300 biriktirip lee sin açarım diyordum ama hyrlısı bakalım
ben rp ile alışveriş yapıom goçum
Sen para yatırdınya sana kıyak çekiyorlar ben ticket göndersem profil bilgilerinize baktık önceden yapılmış diyor. :saw:
Bana uyarbeyler o zaman westte neden bir oluşum yapmıyoruz, illa sağlam bir takım kurmamıza gerek yok, gerekiyorsa ranked oynamayız, normal oynarız. ama toplu oynamak iyidir
Okuyorum da yorumları bir şey anlamadım ben daha yeni takılıyorum Miss Fortune herosunu öğrenmeye çalışıyorum genelde kasamadığım için itemleri zor topluyorum
Pro olarak dota oyuncusuyum. Dotada 5 kişilik takımımız vardı topluca karar verik dün LoL'i indirdik oyun fena degilmis Sevdigim Herolar; Sion, Katarina Yeni hero alıcam para biriktiriyorum sizce ne alsam?
Heroları öğrenmeye çalış her salı 10 tane yeni hero gelir şu anlık bedava herolarla idare et bence.Pro olarak dota oyuncusuyum. Dotada 5 kişilik takımımız vardı topluca karar verik dün LoL'i indirdik oyun fena degilmis Sevdigim Herolar; Sion, Katarina Yeni hero alıcam para biriktiriyorum sizce ne alsam?
Oyunda 30 Lv da kurabilirsin.Klan kurma varmı? Kuruluyorsa nasıl?