TheKnightElf
Aileden
Nesi saçma ki?
Cahil bir toplum yetişecek.
Okul sorumluluğu diye bir şey kalmayacak.
Kendi açımdanda ;
Atatürk ilke ve inkılapları çıkarıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesi saçma ki?
Neyi saçma değil ? Zekayı ölçemiyorlar ki eğitim sisteminde ne zaman dersleri 5 olmayana salak denmeyi bırakırsa bu halk ben o zaman devleti eleştirmem.
45 Gün devamsızlık resmen okula gelmeyin diyor adamlar Bir çok saçmalık daha bizi beklıyor 10 yıl sonra okul kalmasını beklemıyorum zaten
Bu sistemle o kadar çıkyıorsa devamsızlık 45gün olunca düşünemiyorum
Çok gibi dursada aslında pekte fazla değil.Okul 9 ay. Her ay sadece 2 kez gitmesen 18 gün devamsızlık oluyor zaten.5 gün hasta olsan etti 23 gün devamsızlık.Son 1-2 haftada okullarda ders işlenmediğini var saysak zaten 30-40 güne kadar çıkıyor.
Bu sistemle o kadar çıkyıorsa devamsızlık 45gün olunca düşünemiyorum
Lisede ilk dönem yaptığın devamsızlık ikinci döneme sıfırlanmıyor.^^45 gün devamsızlık 45+45=90 okulun yarısına gitmesen yetiyor.
Bu Sistemde en iyi 2 şey
1 . Erken mezuniyer
2. 50 kredi işi . Düz liselerde herkes 1 kredi yada 0.5 krediden kalabiliyor . Ben 2 kredim yok diye sınavlara giricem mesela bu sistemde bu gayet iyi zaten normal derslerde ( dil anlatım ed , ing hariç ) 25 kredi bedavadan gelior dil anlatımı 2 yap sınıfını geç ( zaten geriye 5 ders fln kalıor )
Kaçıcam artık bu ülkeden yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrliseye devam ederken evliliğe vize geliyor.
50 kredi demiyor düzgün oku bence "Yıl sonu başarı puanı 50 olan" diyor yani derslerinin ortalaması 50 olması lazım .. 50 kredi olması çok saçma ilkokulda bile 58 kredi gerekiyor sanırım sınıf geçmek için.. (ilkokulda da kredi olayı var bence çünkü bazen kalanlar oluyor ve 58 krediyi zaten 3-4 ders 4 veya 5 gelince sağlanıyor o yüzden fazla kalma yok diye düşünüyorum.)Bu Sistemde en iyi 2 şey
1 . Erken mezuniyer
2. 50 kredi işi . Düz liselerde herkes 1 kredi yada 0.5 krediden kalabiliyor . Ben 2 kredim yok diye sınavlara giricem mesela bu sistemde bu gayet iyi zaten normal derslerde ( dil anlatım ed , ing hariç ) 25 kredi bedavadan gelior dil anlatımı 2 yap sınıfını geç ( zaten geriye 5 ders fln kalıor )
50 kredi demiyor düzgün oku bence "Yıl sonu başarı puanı 50 olan" diyor yani derslerinin ortalaması 50 olması lazım .. 50 kredi olması çok saçma ilkokulda bile 58 kredi gerekiyor sanırım sınıf geçmek için.. (ilkokulda da kredi olayı var bence çünkü bazen kalanlar oluyor ve 58 krediyi zaten 3-4 ders 4 veya 5 gelince sağlanıyor o yüzden fazla kalma yok diye düşünüyorum.)
50 kredi demiyor düzgün oku bence "Yıl sonu başarı puanı 50 olan" diyor yani derslerinin ortalaması 50 olması lazım .. 50 kredi olması çok saçma ilkokulda bile 58 kredi gerekiyor sanırım sınıf geçmek için.. (ilkokulda da kredi olayı var bence çünkü bazen kalanlar oluyor ve 58 krediyi zaten 3-4 ders 4 veya 5 gelince sağlanıyor o yüzden fazla kalma yok diye düşünüyorum.)
say bakıyım atatürk ün ilke ve inkilaplarını deseler lök diye kalırsın karşında şimdi bu bi doğru
Cahil bir toplum yetişecek.
Okul sorumluluğu diye bir şey kalmayacak.
Kendi açımdanda ;
Atatürk ilke ve inkılapları çıkarıldı.
Kastettiğim buydu zaten Puan ortalamasının 50 olması.. Kredi 50 olursa sınıfın geçmek hiç mi hiç zor olmaz sınıfta kalma olayı bile olmaz bence.
Puan ortalamasının 50 olmasından bahsediliyor ve gayette kolay birşey
Kastettiğim buydu zaten Puan ortalamasının 50 olması.. Kredi 50 olursa sınıfın geçmek hiç mi hiç zor olmaz sınıfta kalma olayı bile olmaz bence.