trapezun
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 13 Tem 2009
- Puanı
- 3
şimdi server cfg ile uyuşmadı sendekini upload edermisin çok zamet oldu ama :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi server cfg ile uyuşmadı sendekini upload edermisin çok zamet oldu ama :S
yaw bu benım data basedemi sorun war anladım shard gine aynı hatayı weriyor url wermıyor dead diyor kapanıyor mustafa senın suanki kulladıgın data bseyi bana özelden link atsanaa yaa uyuz oldum 1 türlü olmadı gitti :
Benim Serverda Hazır Biliyormusunuz burda yardım ediyo gibi görünen ama aslında hiçbişe yapmayan adam dolu ama 1 kişi hariç. By_Tutsaq Harbiden adam gibi adamsın Senin videon ve dosyalarınla açtım bu serverı allah bin kere razı olsun senden kardeşim ne kafa kalmıştı nede göz...
olmadı gine mustafam yaaa gine aynı hata databede sorun war galiba :S
server.cfg yi ve ini verdim kendine göre avayarla dene ?
----------
kardes bana mı konusuyorsun ? "burda yardım ediyo gibi görünen ama aslında hiçbişe yapmayan adam dolu "
onlar kendilerini iyi bilirler sana lafım yokki kardeşim..
k.bakma bana dedin sandm sunda ben varımya burda..
madem burdasın bi soru sorayım sana kardeş normal olarak istediğim id pw yi nerdne oluşturabilirim ve bişe daha sorcam oyunda uniq kesince niye isim yazmıyo ya gm yim ondan falanmı
$cfg['sql_host'] = "MANKEN-BY-MNKN";
$cfg['sql_user'] = "sa";
$cfg['sql_pass'] = "1234";
$cfg['sql_db'] = "SRO_VT_ACCOUNT";
1.
Appserv kur
Benim kullanğıdım Reg.php
C:\AppServ\www ile dğiştirin.Sonra
Config.php açın
PHP:$cfg['sql_host'] = "MANKEN-BY-MNKN"; $cfg['sql_user'] = "sa"; $cfg['sql_pass'] = "1234"; $cfg['sql_db'] = "SRO_VT_ACCOUNT";
MANKEN-BY-MNKN
yazan yere kendi SQL adını yazdın.
Reg.php - İndir >>
2.
Yazıyordur 0 olarak gecerse mediapk2 dendir laoderdan girerken English Pach işaretini kaldır dene.
MUSTAFA HADİ GÜZEL KARDEŞİM :s
"http://192.168.1.xx:8080/"
"ftp://crest:crest@192.168.1.xx/"
hemen deniyorum çok teşekkür ederim ama uniqueyi kesiyorum ya normal mob kesiyorum sanki yukarda hiçbişe yazmıyor onu diyorum
server.cfg gir
HTML:"http://192.168.1.xx:8080/" "ftp://crest:crest@192.168.1.xx/"
192.168.1.xx yerine kendi ip yaz dene ama hamahi değil 192.168.1.xx olanı yaz dene