ByMnkn
Aileden
Banada 2dk yardım edermisin? SR_Shardmanager dead!! hatası veriyor. Lütfen Alpemix ID : 930 387 698
Parola : 319 96
onun nedenini bnde bilmiyorum s:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada 2dk yardım edermisin? SR_Shardmanager dead!! hatası veriyor. Lütfen Alpemix ID : 930 387 698
Parola : 319 96
Server Ratelerını Ayarlama Ve GM lık Verme Olaylarını Bilen Birileri Varmı ben Server.cfg den ayarladımda olmamıstı rateler.
daha demın oyuna gırdım hıc DC de yemedım ratelerı Gm lık olmadıgından TG atmıstır dıye dolastım atmamıs sonra cıktım bloody nın media yukledım xtrap da takılmaya basladı xD onla ugrasıyorum suan
ne kontrol etse fayda etmez 32bit işletim sisteminden dolayı böyle.64bit kurarsa ramin tamamını kullanabilecektir.
Yaa beyler İtem Bugunu Cözen Yokmu ...
sen öyle san.Bence adam bu dosyaların bu haliye bir işe yaramayacağını anlayınca paylaşmış şu ana kadar bunu çözebilen görmedim:s
veri tabanı programcılığı okuyan yada veri tabanı kodlamada bilgisi olan biri varsa item bugunun ner den kaynaklandığını söyliyeyim düzeltsin.
Buraya yaz anlayan düzeltsin anlamayan düzeltmesin. Bu bilgiyi paylaşman için illa diploma mı getirmemiz lazım ?veri tabanı programcılığı okuyan yada veri tabanı kodlamada bilgisi olan biri varsa item bugunun ner den kaynaklandığını söyliyeyim düzeltsin.