byelse
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 May 2010
- Puanı
- 1
ewt sqlconnection hatası 64 bit asırı güvenlik sıkıntısı war ondan oluo ama cözemedim nette cıkmıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuna item bug değilde inventory bug desek
item bugunu çözen yokmu ya ???
Helal
Gelişme var,biz şimdiye kadar item bug diyoruz ama aslı yok,sorun invertory de,invertorye giriş var çıkış yok,asıl mesele bu.Buda yine izinlerle alakalıdır bence.Birde 2008 r2 ile deneyen varmı hiç? onu araştıralım.Farkındaysanız yabancıların hiç biri bu bugdan bahsetmiyor.Biz hep 2005 kullanıyoruz,onlar 2008 r2.
Helal
Gelişme var,biz şimdiye kadar item bug diyoruz ama aslı yok,sorun invertory de,invertorye giriş var çıkış yok,asıl mesele bu.Buda yine izinlerle alakalıdır bence.Birde 2008 r2 ile deneyen varmı hiç? onu araştıralım.Farkındaysanız yabancıların hiç biri bu bugdan bahsetmiyor.Biz hep 2005 kullanıyoruz,onlar 2008 r2.
Sağdan soldan bakarak inceleyerek yazılarınızdan videolarınızdan faydalanarak özellikler bytutsaq videoları sayesinde serveri açtım ancak item bugu hepimizin ortak problemi şöyle birşey var aklıma gelen paylaşayım dedim.
Bilmiyorum herkes de öylemi ama ben kendim xtrap olmadan giriyorum oyuna ve doğal olarak 5 dk içerisinde oyundan atılıyorum. Xtrap olmadığından dolayı ve şöyle bir hata Agent Server de
[For Xtrap] Hack Detect!! (account id)
[For Xtrap] Hack Detect!! (account id)
[For Xtrap] Unauthorized User Detected!!! (acount id) (ip)
CloseSessionForXtrap()
Xtrapsız oyuna giren oyuncunun tespit edildiğini ve oyundan atıldığını söylüyor kanımca buradan yola çıkarak düşünüyorum Xtrap hileden korumak için odluğuna göre xtrap olmadan giren oyuncu bütün bugları yapmaya açık ve dolayısı ile oyun önlem olarak xtrap testinden geçmemiş oyuncunun item alışverişlerini engelliyo olabilrimi xtrap ı siz serverlerinizden kapatabildinizmi bilmiyorum ama eğer kapatamadıysak hepimiz sorun burdan kaynaklanabilirmi
olmadi ayni hata...shard manager dead hatası shard manager exe den kaynaklanıyor boşa hata aramayın SR_ShardManager - Upload.gen.tr artık 1 teşekkuru hak ederim
ben SQL Server 2008 r2 kullanıyorum aynı :S
Clean db yayınlandı RZ de 3-4 gün önce sadece 2008 r2 ye oluyor onlarla denedinizmi ? denemediyseniz denermisiniz.Kendi db nizi yedek alın önce.
Well, lets share the clean database.
All informations about players, guild, itens, skills, pets or whatever haas been removed and the database haas been deleted.
Download: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Password: terzo@ragezone
Any bugs or problems, post here and i will fix.
REMEMBER: USE SQL SERVER 2008 R2 FULL UPDATED or WILL GIVE A INCOMPATIBLE ERROR
Like if possible!
bundanmı bahsediyorsun ? bunu denedim ama char kurulmuyor baska varmı ?
aynen item ve inventory tablelerini alıp elimdekine query olarak ekliyip deniycem.evet,başka bildiğim yok,itemle ilgili tabloları alsanız ondan .şuan çalışan buglu dakileri silip onları ekleseniz,yapabilirmisiniz.
kurulmuomus heralde öle duydumbeyler w7 64 bitte kuran var mi ??
beyler w7 64 bitte kuran var mi ??
kurulmuomus heralde öle duydum
Kuruluyor Kardeş Buda benim 64bit win7