HeLL_WardeN
Daimi Üye
Bu hatayı alıyorum* Loginserver gwgt3.joymax.com (121.128.133.28) is currently under inspection.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hatayı alıyorum* Loginserver gwgt3.joymax.com (121.128.133.28) is currently under inspection.
Bu hatayı alıyorum
Çözüldü teşekkürler
s.aleyküm. ben botu 2. pc de açtıktan sonra kapatıp 3. pc de açtım ve bu yüzden 2. pc de tekrar giremiyorum bunu düzeltmenin bir yolu varsa bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. (id pw yazdıktan sonra eğitimi başlat pasif halde kalıyor.)
yok denedim ama yine gözükmedi o sorun değil de. ben 3. pc de açtıgım için giremiyorum anladıgım kadarıyla suanda bu yani saat 1 den sonra mı düzelecek.
pet ile itemleri topla ayarlıyorum fakat pet'ten çantaya item aktarma ayarı var mı bulamadım..
eğer yok ise çok büyük bi eksiklik napıcaz bu durumda
curst heart toplatma ile ilgili bi problemım var range içinde görev düşüyor ama toplamıor çar .. sabıt kalsın dıe rangeyı 1 yapıotum görevlerı görmuyo 20 yapıorum lureye başlıo yıne tolamıyo bot ayarlrı yapılı bi türlü çözemedım??
Arkadaşlar 1 soru sorucam
Sbotta pt dışındaki kişilere res atma ayarı varmı varsa nasıl olcak?
bi sorum olucak
benim bot calismiyor :S ne yapabilirim ? Username ve Password yaziyorum Wrong login credentails yaziyo aynisini Bot-Cave.net deniyorum burda oluyor :/ sorun ne dir acaba ? yarim edersiniz cok sevinirim