philosopper
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 28 Nis 2009
- Puanı
- 0
s.a arkadaşlar ben yeni sbot kullanıcısıyım.silah değiştiriyor ama kalkanı almıyo nerden ayarlayabilrim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s.a arkadaşlar ben yeni sbot kullanıcısıyım.silah değiştiriyor ama kalkanı almıyo nerden ayarlayabilrim.
Bende 5 çardan sonra IP LIMIT EXCEED hatası geliyor yardımcı olurmusunuz nası aşabilirim ? önceden böle bişi yoktu :S
İtems bölümünden ayarladınız mı?
Bottan İtemleri Felan Toplamasını Seçtim Ama Yerdeki Çöpleri ve Hp,Mp,Vigor vs. İtemleri Toplamaması İçin Seçtim Ama Yinede Topluyor Potları Oyundaki Pet Ayarlarındanmı Yoksa Bottanmı Anlamadım Bende...
benim sbotum calısmıyor ustelik 2 ay yukleme yaptım ve sbotum normal ama wrong credentials diyor ne istir anlamadım cunku sitesine giriyorum sbotumun herseyi orda gorunuyor, ama bilgisayarda sifre ve ID yanlıs diyor, bir cevap verirmisiniz, siteye nasıl ulasabilirim turkce yazsam olurmu? ustelik bu yeni bir sbot yani kimsede yok ve ben girmem lazım. cunku kendim paypalle aldım. cevabınızı bekliyorum.
2 yıldır kullanıyorum ve hiç banlanmadım sadece ben değil çevremdeki hiçkimse banlanmadı.ben sbot almayı dusunuyorum ama banlanmaktan korkuyorum siz ne yapıyorsunuz bu konuda söyleyebilirmisiniz ?
bi ara silkroadın dosyalarından birşeyi değiştirilmesini tavsiye ediyorlardı onuda mı yapmadın gerçi şimdide silk alın dıyorlar sende yapıyormusun bunu ?
2 yıldır kullanıyorum ve hiç banlanmadım sadece ben değil çevremdeki hiçkimse banlanmadı.
[14:39:01] * Error, wrong client installed! Please install original client or reinstall SRO.
[14:39:01] * Starting SRO Client!
Waiting for handle... diyor fakat simge geliyor öylece kalıyor olmuyor.Çözüm Bulursanız çok memnun olurum
arkadaslar charımı bota koyuyorum.1 saat sonra geldigimde char ı dc yemis vaziyette bluyorum ve su hatayı veriyor ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
"Tamam" a bastıgımda ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu hatayı veriyor.sonra oyuna tekrar girebilmek icin tamamen kapatıp acmam gerekiyor botu.nedir bu ??