Kirbythelast
Aileden
Ben ecsro serverlerinin tek tek kapanma sebeplerini sana sayamam fakat ecsro oyunda bug var diye kapanmadı arkadaşım tamam vardı o gibi sorunlar fakat hatırlarsan mysro'ya 11 dg'yi alexi vs gibi şeyleri getirenler kısaca cap getiren insanlar onları da bir şekilde çözerlerdi.. fakat ben item verme olayı yüzüne olduğunu nereden biliyorum oda bende kalsın nasıl şu an piyasada kaç kişide csro yada csro-r fileslerin kimde olduğunu veyahut isro, sro-r, ksro gibi bir çok officialde aşırı derece açıklar olup bu açıklar sayesinde her servere rahatlıkla girip karakter yapabileceğini hatta officiallere girip smclerinden servere istediğimiz gibi müdahele etmeyi yaptıracak açıkların olduğunu bildiğim gibi sadece ecsro item olayı yüzüne kapandı diyorum belki senin bahsettiğin item olayı daha önce olmuştur onu bilemem ben o zaman ecsro oynamadım mysro'da takıldım 90 ve 110 cap halinde ama buna inanmak sana kalmış sadece benim bildiğim item olayından kapattı serveri o kadar.
o bug basit bir bug değildi işte. oyunu bitiriyordu. Herkeste sun +7 item olması bedavadan; birsürü gold, istediği kadar silk ve isteyene sp atması ne demek ? ecsro sp satışı yapamaz, silk satışı yapamaz anlamına geliyor. Bu da ecsro batırırdı. Şimdi sen bu bugdan dolayı server kapanmadı mı diyorsun ?
ortada 3 çeşit komple var zaten;
1. item verme ( bunu açıkçası en az duyduğum.)
2. IIIIII denilen şahsın serverda açık bulması
3. Joymax dava olayı.
ben ecsro'nun en iyi zamanından en son anına kadar oyundaydım, o zamanlar sp silk satışı yapan kişi ile de konuştuğumda aynı şeyi söylemişti. Oynayanlar da biliyor. Ben oyundayken hiçbir playerın "GM item verdi serverı bırakıyoruz" dediğine şahit olmadım ? eğer senin duydukların ben oyunda değilken ise; doğrudur. ecsro fembria'nın gm'ninin nasıl ırkçı, türklere event'da dc verdirip, hatta bota koyan almanlara bişey yapmayıp, türk mısırlı playerların ban aldığına bizzat şahit olmadım. Ecsro oynayıp da gm adam kayırdı diye server kapandı sözüne hiçbir player inanmaz, zaten olan şeydi bu..
bizim burada bunları konuşmamız bile anlamsız, ne kadar konuşursak konuşalım; kapanan kapandı, kazanan kazandı.. Konu arkadaşın konusundan çok, ecsro üzerine dönmeye başladı. Bu konu hakkında daha diyecek bir şeyim yok; çünkü herkes yaşadığına veya duyduğuna inanır