Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyler bana bi ts ipsini gönderirmisiniz
Yok 70 levele kadar sos itemler, potlar, arrowlar falan beleş, gold bot yok, sp sıkıntısı yokmuş fgwden scroollar çıkıyormuş güzel bir ortam var.Oyun eğlenceli mi ? yani eski silkroad gibi zor kasılıyormu ?
Oyun eğlenceli mi ? yani eski silkroad gibi zor kasılıyormu ?
5 dkda 4 lvl zor oldum sen düşün yani
Evet banada biraz zor geldi exp rate isrodan daha zor desek yeridir ama görevler çok fazla exp veriyor oyun görevlere senaryoya ve eventlere dayalı yinede güzel 35lvl'im.
FGW ile çok daha hızlı atlanır.(EXP & SP)
yav yeoha görevi yaptım 5 exp verdi anlamadımki çok veriyor diyorlar heralde ileriki levellerin görevleri çok veriyor
Eski çarımda sadece görevlerle 1 gunde 57 den 63 oldum
Sana göre öyle bana göre güzel bir ortam ben silkroad sayesinde bu forumla tanıştım ve bir çok arkadaş edindim. Eğer sen geçmiş zamanda takıntılı bir biçimde bağımlıca oyuna sarılıyor sosyal hayattan kopuyor kendine zaman ayıramayıpda bunu söylediysen bu tamamiyle senin sorunundur, bana o kadar dediler bağımlılık yaratır oynama falan hiçte öyle olmadı yeri geldi 1 gün yeri geldi 10 yeri geldi 100 gün oynamadım hatta 2 senedir toplasan 1 ay oynadım o da yazın arkadaşlarla privateydi.Silkroad pişmanlıktır.
Sana göre öyle bana göre güzel bir ortam ben silkroad sayesinde bu forumla tanıştım ve bir çok arkadaş edindim. Eğer sen geçmiş zamanda takıntılı bir biçimde bağımlıca oyuna sarılıyor sosyal hayattan kopuyor kendine zaman ayıramayıpda bunu söylediysen bu tamamiyle senin sorunundur, bana o kadar dediler bağımlılık yaratır oynama falan hiçte öyle olmadı yeri geldi 1 gün yeri geldi 10 yeri geldi 100 gün oynamadım hatta 2 senedir toplasan 1 ay oynadım o da yazın arkadaşlarla privateydi.
Hakan bildiğim kadarı ile küfür falan etmedim sana sen ne selamsız adam oldun.
Msn'e gel.
Oyunun hiçbir amacı yok, son levele ulaşıyorsun. Unique kesiyorsun & hunter-thief oluyorsun hep aynı olaylar. Silkroad oynayan kişilere baktığımızda genellikle ders notları düşük kişiler ve oynadıkları zaman en az 10-15 saat oynuyorlar. Sen öyle olmayabilirsin ama o oyunu oynayan kişilerin %90'ı öyle. Tamam Ts3'den muhabbetler güzel oluyor ama keşke başka oyuna başlasaydınız da bu oyun Silkroad olmasaydı. Tabi hangi oyuna başlayacağınıza karışamam ama silkroad bana göre kişisel özelliklerde olumsuz etki yapan bir oyun.