Marlock
Aileden
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 21 Nis 2013
- Puanı
- 78
bir türlü karar veremiyorum başlasammı başlamasammı diye iş fln var yine kararsızım.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir türlü karar veremiyorum başlasammı başlamasammı diye iş fln var yine kararsızım.![]()
oyuna başladım guilde alırmısınız.
bende baslamayı düsünüyorum arkadaslar oyun baya iyi gidiyor sanırım konuyu önce görseydim daha erken baslardım ama napalım biraz ezik geleceğiz arkanızdan![]()
Beyler ben başladım şu an 30 lwl im sw de ki nick __KaRaiNCi__ guildde yer varsa alırsanız sevinirim.
Merhaba , ben ozan.Uzun bir süredir devamlılıgı olmasada silkroad oynadım.Yaşım 17 , izmirde oturuyorum.Ftw bilgim var sayılır.. Bu aralar pvpsro oynuyordum fakat güvenemedigim için isroya dönmek istedim.Bayadır silkroad oynamadıgım için durumunu bilmiyordum.Bu yüzden forumlardan araştırdım , isronun durumunun vasat oldugunu anladım ve indirme zahmetine bile girmedim.Rsro oynıyayım dedim ve suan indirdim 10lv oldum(-.-).Oyunda anlamadıgım birçok nokta var , adamlar resmen farklı bir oyun yaratmış.Bu yüzden guildinize girmek istiyorum.Yer yok ise yan guild veya birinin academyside olur.Yeterki cevapsız sorular cevaplansın(bu ne be)..
Oyun nickim ; Lazkizi
PM at WindowsXP birazdan giriyorum.53 Lv oldum bir beni alamadınız : )
PM at WindowsXP birazdan giriyorum.
Evet gördüm başkası alır almazlarsa akşam alırım ben.Sw bakımda