Terk-i Diyar
Administrator
Valla bu gün senin char yine hotanda yerleri temizliyodu aha dedim Kahraman abinin char yine paydos.
hiç sorma gitti lvler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bu gün senin char yine hotanda yerleri temizliyodu aha dedim Kahraman abinin char yine paydos.
Şu benim sbot sarj bitince town a geliyor bekliyor buraya kadar normal.
Normal olmayan sarj dolunca başlamıyor neden ? Bilen acil söylesin 10 gündür haybedeb şarj bedavaya gitti.
En az 7 lvl güme gitti.
Ya gerçi yapmışsındır da. Extra / Proxy kısmında " Autostart bot if recharge bar changes from grey to yellow " diye bişey var. Onu onayladığından emin ol
Ya gerçi yapmışsındır da. Extra / Proxy kısmında " Autostart bot if recharge bar changes from grey to yellow " diye bişey var. Onu onayladığından emin ol
orda extrada 2 kutucuk var autostart when bar grey to yellow mu ne yazıyor onu işaretleyince gri olunca towna döner sarı olunca otomatik startlar tamamiyle otomatik olur herşey bakıp durmanızı gerektirmezŞu benim sbot sarj bitince town a geliyor bekliyor buraya kadar normal.
Normal olmayan sarj dolunca başlamıyor neden ? Bilen acil söylesin 10 gündür haybedeb şarj bedavaya gitti.
En az 7 lvl güme gitti.
Valla R 'de ilk defa kullanıyorum sbot u işaretli değilmiş. Büyük dertten kurtardın.
Emre gençler ayarlı olmayan ayarlasın.
Yer var mı acaba ?
İki kişi ayır sana zahmet arkadaşla geliyoruz da Arkadaşım forumu kullanmıyor ama, sorun olur mu?
Son 5 kişilik yer var
İki kişi ayır sana zahmet arkadaşla geliyoruz da Arkadaşım forumu kullanmıyor ama, sorun olur mu?
Tamam sağolasın, oyun iniyor hala üyeliği falan halledeyim ben
Yok bi sorun olmaz zaten facebook grup'a alınır guilddekiler.Bu arada sadece 2 kişilik yer kalmış guilddekilere belirttim.
Yer var mı acaba ?
Ben Sasora 86 glavier ve 80 nukerım satılıktır alana hediye olarak 76 wiz vericem. biri alana kadar charlarım kasılamya devam edilicektir glavierin 10dgre moonu hazır. guilde son 4kişilik yer vardır.
Ben Sasora 86 glavier ve 80 nukerım satılıktır alana hediye olarak 76 wiz vericem. biri alana kadar charlarım kasılamya devam edilicektir glavierin 10dgre moonu hazır. guilde son 4kişilik yer vardır.
Var buyur gel.yer varsa indirip başlamayı düşünyorum.