HardCoreOneS
Banlanmış Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 9 Eki 2012
- Puanı
- 6
Peki bir şey daha sorucaktım ne zamana kadar devam ediyor bu etkinlik? sitesine baktığımda 16 nisanda son yazıyordu o yüzden sorayım dedim
Hayır devam ediyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki bir şey daha sorucaktım ne zamana kadar devam ediyor bu etkinlik? sitesine baktığımda 16 nisanda son yazıyordu o yüzden sorayım dedim
Hayır devam ediyor.
üşenmedim yazdım kafam karıştı diyorsunuz ya abi açık ve net çarın oyunda dursun şarjın bitiminden 2 dk önce bas plusu 24 saat kasılıyorsun isro gibi zaten plus kıymetli o yüzden magic lamp ta var sadece. En son öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum. Oyunda bir sürü plus veriyor zaten eventlerden booster veriyor şarj sorunu yok bence R de artık kafasını kullanana
Free taxiler mevcuttur.oyunda free taxi falan var mı ben şimdi yeni başlıyacam kasılma imkanları var mı
4 tane char yapacan aslında 42 lv gidecen full 5mden sat tek char zor oluyormu fgw düşük levelken?1-70 Arası gold çıkmadıgı için fgwden düşen sp itemini stala koyup satabiliyoruz arkadaşlar ve sattıgımız itemle taxilere girebiliriz. şahsen ben 10tane fadedi 7,5m e satamadım 2gündür
oyunda free taxi falan var mı ben şimdi yeni başlıyacam kasılma imkanları var mı
4 tane char yapacan aslında 42 lv gidecen full 5mden sat tek char zor oluyormu fgw düşük levelken?
Sbot konusunda yardım edebilicek olan varmı ?
magic lamp ile ilgili tüyoları da verin sayı azaldıkça denesinlerEmre baktımda magic Lamp ile ilgili rehber yok bölümde.
Bi araştırında düzgün bir rehber olsun elimizde.
bedava olarak çalışan bot varmı ? sro R de?
Sorun ne ?
chine char için örn;fire cold light + heuksal yani 4 build açabiliyoruz diye duydum doğrumu?
1-)Sbot alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım.
2-)Alırsam ne türlü yararları olucak ? (iSro oynamayalı ve Sbot kullanmayalı baya zaman geçti)
3-)Avantajlarım ve Dezavantajlarım olucak mı?
4-)Bana biraz ayrıntılı açıklama yapabilicek olan varmı ?
+
Oyunda neler yapmalıyım ? Hangi buildi açsam daha iyi olur ?