BurakYogun
Aileden
Silkroad-R de server hangisi ?
Merv kardeşim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silkroad-R de server hangisi ?
Ücretsiz bot var mı acaba? Belli bir levelden sonra görevler baya bir zorlayacaktır
Merv kardeşim.
Ücretsiz bot var mı acaba? Belli bir levelden sonra görevler baya bir zorlayacaktır
gerçekten başladıysanız bende başlayabilirim aslında oyunun durumu nedir
PhBot bildiğim kadarıyla ücretsiz değil fakat diğer botlardan daha ucuz
En son ne zaman oynadığımı bile hatırlamıyorum oyunun durumu nasıl şimdi?(doluluk, level kasma vs.)
Bıraktığım hesabım duruyorsa ordayım
Global Silkroad için şuan en iyisi Sbot hem zahmetsiz hemde çok daha iyi durumda kullanış ve arayüz olarak
bende Sbota alıştım Mbot kötü geliyo scprit olayı yüzündensbota alışamadım şuan mbot kullanıyorum
sbot u deneyeceğiz inşallah ilerdeGlobal Silkroad için şuan en iyisi Sbot hem zahmetsiz hemde çok daha iyi durumda kullanış ve arayüz olarak
Haklısın bulmak zorlaştı. Fakat ben hem Global Silkroad hemde Silkroad-R oynuyorum tabi private serverlere de giriyorum arada oynamak isteyen olursa bekliyorum konuya elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
global silkroadda hangi server?
Silkroad-R de Thebes e baslayın daha kalabalık ve daha canlı bende orda oynuyordum 1.5 ayda 97 level falan yapmıştım duruyorsa hesabım girerim arada
Artemis'de oynuyoruzglobal silkroadda hangi server?